morten.jpg

Seminarium med ABAX i Jönköping

Efter succén i Stockholm drar vi vidare. Jönköping är nästa stad att besöka. Det blir en halv dag med Skatteregler, integritet och användning av elektronisk körjournal. Häng med!

Före jag började jobba i ABAX hade jag knappt rest runt i Sverige alls om jag ska vara ärlig. Jag hade varit i Grekland fler gånger än jag varit i Skåne. Jag hade besökt London fler gånger än Göteborg. Men nu har det faktiskt blivit ändring på det. Jag kan stolt säga att jag hittar till Smålandsstenar utan GPS. Och för en man som tidigare haft mellansveriges sämsta lokalsinne så är det en bedrift.

Seminarium för Skatteregler, Integritet och Elektronisk Körjournal

Jag har numera rest runt i större delarna av, framförallt, södra Sverige och träffat kunder lite överallt. Det är en stad jag alltid har fastnat för - Jönköping. Sveriges andra finaste stad i min mening. Därför är jag väl lite extra nöjd med att bjuda in er alla som har vägarna förbi Jönköping den 28:e maj till ett seminarium i Skatteregler, integritet, implementering och hur man får använda sig av sin ABAX.

Vare sig ni är kunder eller ej spelar ingen roll. Alla som vill komma och lära, diskutera och ställa frågor om allt mellan hur man får köra sin bil till hur man tar ut en specifik rapport i systemet är mer än välkomna. Dra iväg ett mail till sal@abax.no att ni vill komma.

Vi ses där!

/Teo Rothman