Doe mee aan onze reis om CO2-neutraal te zijn in 2022

ABAX is CO2 neutraal

Duurzaamheid is sinds de oprichting van ABAX belangrijk en het is ons gelukt om in 2020 CO2-neutraal te worden (scope 1, 2 en vluchten). ABAX is een constant groeiend bedrijf en dat gaat gepaard met een groter wordende verantwoordelijkheid voor het milieu. Wij blijven ons inzetten voor een CO2 neutrale toekomst.

We compenseren de uitstoot van ons bedrijf met PAS 2060-gecertificeerde CO2-projecten die lokale gemeenschappen in Centraal-Afrika ondersteunen.

Lees ons eerste duurzaamheidsverslag over 2020

Beter rijgedrag betekent minder impact op het milieu

ABAX rijstijlanalyse geeft houvast als u collega's milieu bewust wilt laten rijden. Want een goede rijstijl verminderd de impact op het milieu. En het is niet alleen de impact van uw wagenpark op het milieu maar, natuurlijk op maandelijkse kosten in brandstof en onderhoud.

Als wagenparkbeheerder krijgt u ondersteuning van ABAX om de kosten goed inzichtelijk te maken. U ontvangt suggesties op punten waar verbetering mogelijk is. Dat help om uw organisatie ook duurzamer te maken.

Met inzicht in rijgedrag ben u ook in staat zijn om de risico's op ongevallen van werknemers in te schatten er maatregelen voor te nemen. Tenslotte is veiligheid en welzijn een belangrijke factor in duurzaam ondernemen.

Milieu

WeForest samenwerking

Lees meer

Bestuur

Inkoopethiek

Lees meer

Mensen

De werkvloer

Lees meer

Maatschappij 

Relaties

Lees meer