ABAX

Maak kennis met ABAX- Wouter van der Heide

Bij ABAX Nederland werken momenteel 31 mensen. Maar wie zijn die mensen eigenlijk en waarom hebben ze voor ABAX gekozen?

Karin Mathiesen
Maak kennis met ABAX- Wouter van der Heide

Dit keer stelden wij 6 vragen aan: Wouter van der Heide

 

1. Hoe lang werk je al bij ABAX en wat typeert het werken bij ABAX?

Ik ben werkzaam bij ABAX sinds 1 januari 2017. De sfeer en werkwijze typeert het werken bij ABAX. Het is altijd gezellig, iedereen is behulpzaam en op de dagen dat we net even dat ene beetje extra moeten doen, gaat iedereen er voor 100% voor.

2. Wat is je functie en waarom pas jij goed in het ABAX-team?

Ik ben Senior Sales Coördinator. Ik heb zelf de vrijheid om beslissingen te nemen in bepaalde sales processen binnen ABAX. Waarom ik zo goed in het team pas? Ik denk door mijn enthousiasme, ervaring en humor!

 

3. Wat heb je geleerd van jouw tijd bij ABAX / Wat hoop je nog te leren?

Ik heb geleerd dat het bij ABAX niet alleen om jezelf als individu gaat, maar dat de enige manier op succes is door het met zijn allen (als team) te doen. Dat hier zo veel tijd en energie in word gestoken vind ik een geweldige ervaring. Ik hoop in de toekomst meer verantwoordelijkheden te kunnen krijgen, zodat ik op een dag in staat ben om mijn eigen top sales team te kunnen leiden binnen ABAX.

 

4. ABAX heeft drie waarden: PROFITABLE, FIRST & ENTHUSIASTIC. Wat betekent dit voor jou?

Elke dag er voor zorgen dat de gestelde targets worden behaald zowel als individu als met het team. Elkaar motiveren om net die extra stap te zetten en net even verder te gaan om die laatste paar deals binnen te halen. 

 5. Genoeg over werk; wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd geniet ik van sporten, wat je kan verstaan onder snowboarden en fitness. Daarnaast vind ik het erg fijn om avonden door te brengen met vrienden, familie en natuurlijk met mijn lieve vriendin.

 6. Als je voor een weekje een eigenschap van een superheld mocht lenen, wat zou dat dan zijn?

Als ik de eigenschappen van een superheld zou mogen lenen zouden dat de super krachten zijn van Doctor Strange. Sommige keuzes of gebeurtenissen zou je liever over willen doen voor een idealer resultaat. De krachten om de tijd terug te draaien geven je eindeloze mogelijkheden. Deze mogelijkheden bieden je de kans om in elke situatie het beste resultaat neer te zetten.

Wil je zelf nog iets toevoegen?

Waar ik erg blij mee ben binnen ABAX, is dat iedereen je de ruimte geeft voor eigen ontwikkeling. Daarnaast vind ik het fantastisch om te zien hoe iedereen zich ontwikkelt op zijn eigen manier binnen zijn eigen team.

 

Bedankt en veel succes verder bij ABAX!

- The difference is ABAX. The difference is YOU -