ABAX

Maak kennis met ABAX- Nancy de Ronde

Bij ABAX Nederland werken momenteel 31 mensen. Maar wie zijn die mensen eigenlijk en waarom hebben ze voor ABAX gekozen?

Karin Mathiesen
Maak kennis met ABAX- Nancy de Ronde

Dit keer stelden wij 6 vragen aan: Nancy de Ronde

 

1. Hoe lang werk je al bij ABAX en wat typeert het werken bij ABAX?

 Ik ben sinds half augustus 2017 werkzaam bij ABAX. De sfeer bij ABAX is waanzinnig goed en iedereen is ontzettend gedreven en gemotiveerd. We willen allemaal de beste zijn en gaan als een team voor de beste resultaten, vol passie! We hebben allemaal 1 doel en dat is ABAX naar de top brengen! Mission Possible!

2. Wat is je functie en waarom pas jij goed in het ABAX-team? 

Mijn functie bij ABAX is Sales Representative. Ik reis door het hele land, zit iedere dag met andere klanten aan tafel, geef presentaties op locatie en ik ben verantwoordelijk voor de sales binnen Nederland. Mijn doel is om iedere dag zoveel mogelijk cijfers op het bord te kunnen zetten.

3. Wat heb je geleerd van jouw tijd bij ABAX / Wat hoop je nog te leren?

Het voornaamste dat ik heb geleerd in mijn tijd bij ABAX is om gestructureerd te werk te gaan. Dat ontbrak in het begin weleens en nu ik dat heb leren toe te passen werpt dat zijn vruchten af.

4. ABAX heeft drie waarden: PROFITABLE, FIRST & ENTHUSIASTIC. Wat betekent dit voor jou?

Het zijn waarden waar je naar gaat leven. Bij alles in zowel werk- als privésfeer vraag ik me tegenwoordig eerst af of het wel First, Enthusiastic & Profitable is voordat ik er wat mee doe. Deze waarden hebben mij bewuster gemaakt.

5. Genoeg over werk; wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Sporten, naar het strand, lekker uit eten gaan, Netflix & Chill; lekker onderuit op het bankje met een flesje wijn en een kaasplankje erbij. Heerlijk!

6. Als je voor een weekje een eigenschap van een superheld mocht lenen, wat zou dat dan zijn?

Super Woman, dan zou ik sneller van klant naar klant kunnen rijden en nog meer revenue kunnen binnenhalen! ;-)

Wil je zelf nog iets toevoegen?

ABAX is voor mij een soort van 2e “familie” geworden. Je leert mekaar ook echt goed kennen op de buitenlandse tripjes doordat je echt 24/7 met elkaar doorbrengt. Aangezien ik voornamelijk op de weg en bij klanten aan tafel zit voelt het iedere keer dat ik wél op kantoor ben als een soort van “thuiskomen”, zoals je dat hebt bij familie. ABAX is Always My Coming Home.

 

Bedankt en veel succes verder bij ABAX!

- The difference is ABAX. The difference is YOU -