ABAX

Crossdressing bij ABAX

Vandaag is het dan zover; Crossdressing bij ABAX, natuurlijk doet ABAX Nederland hier ook aan mee. Vol overgave zijn de mannen verkleed als vrouwen en de vrouwen verkleed als mannen.

Karin Mathiesen
Crossdressing bij ABAX

In maart is het bij ABAX 'March Madness’. Zo zijn er twee keer in de week themadagen en vandaag dus de ‘Crossdressing day’. Enorm hilarisch en ook wel een beetje eng om je collega’s op deze manier te zien. Bij de mannen hoor je af en toe gemompel ‘Hoe kan ik toch de hele dag op deze hakken lopen?!’, ‘mijn BH bandje glijdt steeds af!’, ‘wat jeukt zo’n legging toch!’, ‘ik merk dat ik automatisch mijn buik inhoudt met deze strakke kleding’, ‘hoe ga ik naar het toilet met een jurk aan?!’.

Ja mannen welkom in de wondere wereld van de vrouw!

De vrouwen vinden het eigenlijk best zwaar om op kisten te lopen en om zich mannelijk voor te doen, je vervalt toch snel weer in je vrouwelijke loop en gewoontes, al zit die kleding wel erg relaxed.

Dus als je vandaag een man tegen komt met toch een beetje vrouwelijke trekjes of een vrouw met een wel erg mannelijk uiterlijk, best kans dat dit een medewerker van ABAX is!

Ingerukt,

Soldaat Koning