Roy-van-Bilderweek.jpg

Maak kennis met ABAX- Roy van Bilderbeek

Bij ABAX Nederland werken momenteel 31 mensen. Maar wie zijn die mensen eigenlijk en waarom hebben ze voor ABAX gekozen?

Dit keer stelden wij 6 vragen aan: Roy van Bilderbeek

 

1. Hoe lang werk je al bij ABAX en wat typeert het werken bij ABAX?

Ik werk sinds September 2017 voor ABAX. Het meeste typerende is dat er nooit één dag hetzelfde is. Toen ik hier in het begin kwam werken, werd er duidelijk gezegd ‘’THE DIFFERENCE IS ABAX’’ en ik kan je vertellen dat daar geen woord aan is gelogen. Welk bedrijf neemt zijn nieuwe medewerkers mee naar Engeland of Noorwegen om elkaar en ABAX beter te leren kennen? 

2. Wat is je functie en waarom pas jij goed in het ABAX-team? 

Ik ben Sales Representative bij ABAX. Ik maak afspraken voor onze Sales Buitendienst. Ik vind het lastig om over mezelf te zeggen waarom ik goed in het team pas, dat laat ik liever aan mijn collega’s over. Ik probeer sociaal en enthousiast te zijn en mijn collega’s te helpen waar ik kan.

3. Wat heb je geleerd van jouw tijd bij ABAX / Wat hoop je nog te leren?

Ik vind het moeilijk om in het kort te vertellen wat ik bij ABAX heb geleerd, aangezien dat behoorlijk veel is. Allereerst, heb ik natuurlijk veel geleerd over het product en het bedrijf zelf. Ten tweede heb ik ook geleerd dat ik op een kortere en directere manier kan communiceren. Ik heb er nog wel is een handje van om heel veel woorden te gebruiken om iets duidelijk te maken, daar heb ik mezelf in verbeterd. Tevens heb ik veel training gehad in verkooptechnieken.

4. ABAX heeft drie waarden: PROFITABLE, FIRST & ENTHUSIASTIC. Wat betekent dit voor jou?

ABAX motiveert mij om in mijzelf te investeren en dat spreekt mij persoonlijk erg aan. Veel bedrijven vragen van je om een x aantal bookingen te behalen. ABAX laat je je eigen doelstellingen bepalen. Ik vindt het persoonlijk erg leuk om voor een bedrijf te werken dat mensen de mogelijk biedt om in zichzelf te investeren en daardoor ook gelijk het bedrijf helpt. Ik heb altijd van mijn vader geleerd dat je moet investeren in jezelf om later de rente te ontvangen. Zo interpreteer ik deze denkwijze ook. Als je in je zelf investeert door in eerste instantie ‘’First and Enthusiastic’’ te zijn dan komt ‘’The Profitability’’ vanzelf.

5. Genoeg over werk; wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te gamen of een leuke serie / film te kijken. Daarbij tennis en zaalvoetbal ik ook graag en ben ik wel in voor een klein drankje met wat vrienden. Tot slot luister ik graag naar muziek en zo nu en dan draai ik ook wel eens.

6. Als je voor een weekje een eigenschap van een superheld mocht lenen, wat zou dat dan zijn?

Ik zou zeggen Obelix maar die is al vergeven in mijn team, dus dan ga ik als Marvel fan voor Iron Men. Beetje vliegen en ondertussen de playboy uithangen vind ik geen straf, vooral het laatste niet.

Bedankt en veel succes verder bij ABAX!

- The difference is ABAX. The difference is YOU -