ABAX

Maak kennis met ABAX- Lorenzo Naitana

Bij ABAX Nederland werken momenteel 31 mensen. Maar wie zijn die mensen eigenlijk en waarom hebben ze voor ABAX gekozen?

Karin Mathiesen
Maak kennis met ABAX- Lorenzo Naitana

Dit keer stelden wij 6 vragen aan: Lorenzo Naitana

 

1. Hoe lang werk je al bij ABAX en wat typeert het werken bij ABAX?

Momenteel werk ik alweer 8 maanden bij ABAX. Dit voelt echter veel langer (in positieve zin uiteraard). Dat komt door alles wat ik in een korte tijd heb geleerd over de markt en alle leuke dingen die ik heb meegemaakt.

2. Wat is je functie en waarom pas jij goed in het ABAX-team? 

Mijn huidige functie is booker met de ambitie om uiteindelijk de weg op te gaan. First things first: Eerst mijn rijbewijs halen. Het feit dat ABAX mij daarbij helpt laat zien hoe ze investeren in personeel. Ik pas goed in het team vanwege mijn saleservaring en ambitie. Ook streef ik er altijd naar om van positieve invloed te zijn op mijn collega’s.

3. Wat heb je geleerd van jouw tijd bij ABAX / Wat hoop je nog te leren?

Door mijn ondernemerschap voor mijn tijd bij ABAX heb ik een sterke werkethiek opgedaan. Deze kan ik hier bij ABAX prima toepassen. De sky is hier echt de limit. Als je het grote plaatje voor ogen houdt kan je hier ver komen. Dit gezien je de mogelijkheid geboden krijgt om je te blijven ontwikkelen als je wil hebt. Zelf wil ik me de komende tijd gaan ontwikkelen op field sales vlak om uiteindelijk mijn eigen team aan te sturen.

4. ABAX heeft drie waarden: PROFITABLE, FIRST & ENTHUSIASTIC. Wat betekent dit voor jou?

Ik denk dat deze drie kernwaarden samenvatten dat je met een commerciële mindset, vooruitstrevend denken en plezier te hebben in je vak alles kan bereiken wat je wil.

5. Genoeg over werk; wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik vader van mijn prachtige meiden Roni en Gisele, sport ik veel en ben ik gepassioneerd door muziek, boeken, films en kunst. Ook houd ik van lekker koken (en eten!).

6. Als je voor een weekje een eigenschap van een superheld mocht lenen, wat zou dat dan zijn?

Tijd manipulatie. Als je controle hebt over tijd, heb je controle over alles!

 

 

 

Bedankt en veel succes verder bij ABAX!

- The difference is ABAX. The difference is YOU -