Kim-klein.jpg

Maak kennis met ABAX- Kim Schelvis

Bij ABAX Nederland werken momenteel 31 mensen. Maar wie zijn die mensen eigenlijk en waarom hebben ze voor ABAX gekozen?

Dit keer stelden wij 6 vragen aan: Kim Schelvis

 

1. Hoe lang werk je al bij ABAX en wat typeert het werken bij ABAX?

 

Ik werk sinds september 2017 bij ABAX. Wat ABAX typeert is dat het draait om de mensen. Ik voel me thuis, er heerst een prettige werksfeer waar hard werken natuurlijk centraal staat. Ik zit in een hecht team, we zijn goed op elkaar ingespeeld en het geeft een onwijs goed gevoel als we samen ons doel bereiken!

 2. Wat is je functie en waarom pas jij goed in het ABAX-team?

Ik ben begonnen als Booker, en sinds februari doe ik daarnaast ook teamviewers. Ook ben ik binnen ons team met name verantwoordelijk voor onze nieuwe klanten als het gaat om welcome calls en installatietrainingen. Hierdoor ben ik vaak het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten waardoor we de klanten nog meer tevreden kunnen houden en snel kunnen schakelen.

 3. Wat heb je geleerd van jouw tijd bij ABAX / Wat hoop je nog te leren?

Ik heb in een korte tijd veel geleerd bij ABAX. Het is vooral voor mijn persoonlijke ontwikkeling goed geweest. Er word je een bepaalde mentaliteit aangeleerd waardoor je gemotiveerd blijft. Na een half jaar ben je natuurlijk nog lang niet uitgeleerd. Ik wil graag meer leren over hoe je het beste kunt onderhandelen en ik wil wat dieper in de materie gaan over ons product en systeem.

 4. ABAX heeft drie waarden: PROFITABLE, FIRST & ENTHUSIASTIC. Wat betekent dit voor jou?

Voorbereid je dag beginnen, structuur en op tijd zijn. Denken in team belang en dat allemaal met een lach natuurlijk. Ik ben van mezelf een druk en vrolijk persoon dus dat enthousiast zijn lukt wel :D

 5. Genoeg over werk; wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Lekker tijd doorbrengen met mijn dochter en vriend. Uit eten met vriendinnen en een drankje op zijn tijd.

 6. Als je voor een weekje een eigenschap van een superheld mocht lenen, wat zou dat dan zijn?

Vliegen? Best handig als je in 9 landen zit.

 Wil je zelf nog iets toevoegen?

Ik ben heel blij met mijn baan bij ABAX en ik ben er zeker van dat ABAX Nederland het gaat maken in 2018!

  

Bedankt en veel succes verder bij ABAX!

The difference is ABAX. The difference is YOU -