Jeroen-klein.jpg

Maak kennis met ABAX - Jeroen van de Velde

Bij ABAX Nederland werken momenteel 31 mensen. Maar wie zijn die mensen eigenlijk en waarom hebben ze voor ABAX gekozen?

Dit keer stelden wij 6 vragen aan: Jeroen van de Velde

 

1. Hoe lang werk je al bij ABAX en wat typeert het werken bij ABAX?

Ik ben sinds 1 september 2017 werkzaam bij ABAX en hetgeen mij aantrok in het bedrijf is het feit dat het een no nonsense cultuur heeft en een duidelijke visie waar we naartoe willen.

2. Wat is je functie en waarom pas jij goed in het ABAX-team? 

Field Sales, lekker langs de weg op bezoek bij nieuwe en bestaande klanten. Waarom ik goed in het team pas? Ik denk dat ik met mijn enthousiasme, ervaring en humor een goede balans meebreng gezien ons doel om Profitable, First en Entousiastic te zijn.

3. Wat heb je geleerd van jouw tijd bij ABAX / Wat hoop je nog te leren?

Ik heb geleerd dat een bedrijf niet alleen om resultaat draait maar dat het ook om de mensen binnen je bedrijf kan gaan. Dat hier zoveel tijd en geld in wordt gestoken vind ik prachtig om te zien. Ik hoop in de toekomst op meerdere niveaus actief te worden en mij alle daarbij behorende verantwoordelijkheden en handigheden eigen te kunnen maken. 

4. ABAX heeft drie waarden: PROFITABLE, FIRST & ENTHUSIASTIC. Wat betekent dit voor jou?

Nadenken voordat je iets doet en je houden aan de afspraak die je maakt met de klant of jezelf, en je er van bewust zijn dat elke klant recht heeft op je volledige aandacht, interesse en persoonlijk advies.

5. Genoeg over werk; wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Dan geniet ik van mijn gezin, vrienden, sport en af en toe een heerlijk biertje. Waar de gezelligheid is….. Daar ben ik!

6. Als je voor een weekje een eigenschap van een superheld mocht lenen, wat zou dat dan zijn?

In principe hoef ik geen superkrachten, vooral omdat deze persoonlijk zouden zijn, met zijn allen krijg je veel meer voor elkaar dan 1 superheld. Maar als ik dan toch moet kiezen, doe dan maar Superman;  vliegen scheelt een hoop reistijd en files :-).

Wil je zelf nog iets toevoegen?

Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om bij ABAX aan de slag te gaan. Dit zijn van die momenten dat je de betekenis van een warm nest ervaart, en dat voelt dusdanig goed dat jullie voorlopig nog niet van me af zijn :-).

Bedankt en veel succes verder bij ABAX!

- The difference is ABAX. The difference is YOU -