Elmar.jpg

Maak kennis met ABAX- Elmar de Roode

Bij ABAX Nederland werken momenteel 31 mensen. Maar wie zijn die mensen eigenlijk en waarom hebben ze voor ABAX gekozen?

Dit keer stelden wij 6 vragen aan: Elmar de Roode

 

1. Hoe lang werk je al bij ABAX en wat typeert het werken bij ABAX?

Ik werk inmiddels alweer bijna anderhalf jaar voor ABAX Nederland. Ik ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk, dit omdat elke dag anders is en je nooit weet hoe je dag gaat verlopen.

2. Wat is je functie en waarom pas jij goed in het ABAX-team?

Mijn functie binnen ABAX Nederland is Sales Coördinator. Dit houdt onder andere in dat ik verantwoordelijk ben voor de nieuwe stroom ''new business''. Ik vergroot mijn klantenbestand d.m.v koude acquisitie en via leads. Naast mensen geïnteresseerd te maken in ons product ben ik ook de persoon die telefonisch presentaties geeft. Het is mijn doel om potentiële klanten duidelijk te maken dat ze met ons product  bepaalde problemen verhelpen.

3. Wat heb je geleerd van jouw tijd bij ABAX / Wat hoop je nog te leren?

 Ik heb nu een betere structuur in mijn verkoopgesprekken. Daarbij heb ik ook heel goed geleerd wat de ''Do’s'' zijn en welke dingen nou echt Dont’s zijn.

4. ABAX heeft drie waarden: PROFITABLE, FIRST & ENTHUSIASTIC. Wat betekent dit voor jou?

''Enthousiastic'' betekent voor mij dat je je enthousiasme ook duidelijk kan overbrengen aan de klant. Daarbij hecht ik er ook veel waarde aan dat ik ook ''first'' ben en snel reageert op vragen of onduidelijkheden van klanten of collega’s.

 5. Genoeg over werk; wat doe je het liefst in je vrije tijd?

 Ik heb een brede interesse. Ik hou er bijvoorbeeld van om in mijn vrije tijd naar wijnproeverijen te gaan. Ook vind ik het erg fijn om buiten hard te lopen of om of te fitnessen. Daarnaast schaak ik ook dagelijks en doe ik dit al vanaf kinds af aan.

 6. Als je voor een weekje een eigenschap van een superheld mocht lenen, wat zou dat dan zijn?

 Onzichtbaarheid.

 

Bedankt en veel succes verder bij ABAX!

The difference is ABAX. The difference is YOU -