Annemiek-Franssen.jpg

Maak kennis met ABAX - Annemiek Franssen

Bij ABAX Nederland werken momenteel 31 mensen. Maar wie zijn die mensen eigenlijk en waarom hebben ze voor ABAX gekozen?

Dit keer stelden wij 6 vragen aan: Annemiek Franssen

 

1. Hoe lang werk je al bij ABAX en wat typeert het werken bij ABAX?

Hoi hoi, ik werk sinds 1 september 2017 bij ABAX en wat zo uniek is aan het werken bij ABAX, is de sfeer. Al meteen bij binnenkomst voel je de ongedwongen sfeer en zeker ook de knusheid van het pand.

2. Wat is je functie en waarom pas jij goed in het ABAX-team? 

Op dit moment ben ik booker met de bedoeling om binnen niet al te lange tijd ook TeamViewer-afspraken te gaan doen. Ons team is een mix van karakters en mensen, maar iedereen past bij elkaar en gaat prima met elkaar om.

3. Wat heb je geleerd van jouw tijd bij ABAX / Wat hoop je nog te leren?

Je leert hier iedere dag bij, dus het is lastig te zeggen wat ik allemaal geleerd heb bij ABAX. Ik hoop te blijven leren en misschien in de toekomst door te groeien naar….  ???

4. ABAX heeft drie waarden: PROFITABLE, FIRST & ENTHUSIASTIC. Wat betekent dit voor jou?

Precies wat het zegt: doe je werk met veel enthousiasme, daar wordt de klant beter van. Kom je afspraken na, zorg voor snelheid; dan volgt het doel vanzelf.

5. Genoeg over werk; wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik hou ervan om een goed boek te lezen of een goede serie te zien. Mijn katten en mijn vogel bepalen veel van de korte vrije tijd in de avonduren, en in de weekenden zijn de kleinkinderen wel mijn favoriete bezigheid.

6. Als je voor een weekje een eigenschap van een superheld mocht lenen, wat zou dat dan zijn?

Ik ben niet zo van de superhelden, ze zijn namelijk niet echt. Maar als ik dan toch iets moet kiezen dan zou ik een eigenschap willen hebben waarmee ik ervoor kan zorgen dat mensen ophouden met het pijn doen van andere mensen en dieren.

Wil je zelf nog iets toevoegen?

Ik ben blij met mijn job bij ABAX en ik ben blij met het team waarmee ik mijn dagen doorbreng. Kortom, een mooie toevoeging aan het dagelijks leven!

Bedankt en veel succes verder bij ABAX!

- The difference is ABAX. The difference is YOU -