ABAX Materiaalbeheer

Beheer uw werkmateriaal makkelijk op afstand

ABAX Materiaalbeheer maakt het beheer van uw machines, gereedschap en overige toestellen een stuk eenvoudiger. Onze software houdt niet alleen de locatie ervan bij, maar vertelt u ook over noodzakelijk onderhoud.

Bereken uw prijsBekijk de video0:39 min

Eenvoudig toezicht en controle


Verliest u uw materieel wel eens uit het oog? Logisch, aangezien uw collega’s vaak dezelfde machines gebruiken. ABAX Materiaalbeheer zorgt er gelukkig voor dat u altijd weet waar uw machines zich bevinden. Bovendien houdt onze software u ook op de hoogte wanneer er onderhoud nodig is. Extra makkelijk! En u krijgt inzicht over het gebruik en de draaiuren per apparaat.

Geofence

Dankzij uw eigen virtuele hekwerk ontvangt u meteen een waarschuwing wanneer uw apparaat een aangeduid gebied verlaat.

Service en onderhoud

Plan de diverse onderhoudsbeurten van uw machines proactief in: het bespaart u onnodige en kostbare stilstand.

Eén totaaloplossing

We bieden u één makkelijke gebruikersinterface voor onze verschillende trackingdiensten. Eén eenvoudig overzicht dat u tijd, moeite en kosten bespaart.


Het hebben van de juiste tools voor een specifieke klus is één ding. Maar altijd weten waar het nodige materieel zich bevindt, blijkt minder vanzelfsprekend.

Zelf ontdekken?


Tijd besparen met Abax

Efficiënter samenwerken

Tijdbesparende technologie

De dagelijkse productiviteit van uw organisatie verhogen? Dankzij ons materiaalbeheer kunnen uw werkzaamheden een stuk vlotter verlopen. Uw verschillende medewerkers zijn namelijk beter op elkaar afgestemd dankzij de gedeelde informatie over hun gereedschap en machines.


Status, gebruik en locatie

Proactief en gerichter beheer

Via meldingen op basis van gebruik weet u wanneer u de volgende servicebeurt kunt verwachten. Geplande projecten hoeven niet meer onverwacht verstoord te worden en garantie van uw leverancier blijft behouden.

Met een geofence maakt u een virtuele omheining rond een locatie op de kaart. U kunt dan instellen dat u voor materieel in die locatie een melding komt zodra deze buiten de omheining komt. Een veilig idee als materieel een tijd onbeheerd op een plek staat.


Betrouwbare technologie

Levenslange garantie op hardware

Op iedere unit geven we u een levenslange garantie. We ontwerpen en produceren onze technologie helemaal zelf vanuit onze jarenlange ervaring en altijd met het oog op de laatste innovaties. Onze hardware heeft een certificaat voor waterdichtheid en stofbestendigheid. Voor de gehele serie actieve trackers is bovendien een robuuste stalen behuizing te verkrijgen - zo gaan ze nog langer mee.


Geofence: altijd en overal

Zicht op je materieel, waar je ook bent

Zelf niet op kantoor of op de werf? Via onze mobiele app kunt u nog steeds controleren waar uw machines en gereedschappen zich juist bevinden, zelfs op vakantie. Die app is beschikbaar op al uw Apple- en Android-apparaten.

service en onderhoud abax

Onze trackers op een rij

We ontwierpen verschillende gps-trackers om uw bedrijfsgereedschap mee te kunnen volgen. Die hebben we zo gebouwd dat ze aan uw werkomgeving beantwoorden. Dat wil zeggen: ze zijn sterk, plus stof- en waterbestendig. En ze verschaffen u de meest betrouwbare data en informatie op basis van specifiek gebruik.


ABAX6s-GPStracker

GPS Tracker

Onze gps-unit is ideaal voor al uw voertuigen en aangedreven machines. Maar u kunt een variant van deze tracker ook in uw machines plaatsen. De unit is makkelijk te installeren in slechts enkele minuten. En u weet voortaan steeds waar uw materieel is.

Lees meer.

ABAX6L-GPStracker

Mobiele Trackers

Onze mobiele trackers zijn actief zonder externe krachtbron. Dat komt handig van pas bij materieel waar geen stroomvoorziening aanwezig is, zoals containers en aanhangers. De stalen behuizing maakt deze trackers extra stevig.

Mini-tooltracker

Mini tooltracker

Onze kleinste tracker is een uitstekende keuze voor het volgen van kostbaar, maar kleiner gereedschap. Ondanks het beperkte formaat heeft deze tracker een gigantische batterijcapaciteit van wel zes jaar.

Meer weten...


ABAX-Global Netwerk

Veilig in een IoT-netwerk

Ons ABAX-netwerk is internationaal aanwezig en dat heeft voordelen voor u. Uw materieel wordt namelijk automatisch mee onderdeel van het ABAX Global Network en is daardoor in een groot deel van de wereld detecteerbaar..

Lees meer over het ABAX Global Network
Heatmap van alle actieve IoT ABAX apparaten

Meer weten over ons materiaalbeheer?

Nog vragen over ABAX Materiaalbeheer of op zoek naar vrijblijvend advies? Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op met u. Belt u ons liever meteen? Dat kan op: +32 2 715 25 55