ABAX Groenvoorziening

Liever in het veld voor klanten bezig dan administratie en registraties doen?

Met telematica is het geen sprookje want het bijhouden van de werkuren op locatie en ritten is nu makkelijk te automatiseren met ABAX. Wij bieden een oplossing zodat u betrouwbaar inzicht heeft in uw ritten, kilometers, tijd op locatie, status en positie van materieel en zelfs voor het kleinste maar belangrijkste stukje gereedschap een robuste tracker.

Een hele groene oplossing in een klein zwart kastje


ABAX biedt oplossingen die het ondernemen voor u als expert in de groenvoorziening makkelijker maakt. De hardware van ABAX verzameld de gegevens voor u en de software maakt er overzichtelijke informatie van. U weet dan hoelang uzelf of collega's op locatie zijn geweest, wat er gereden is en zo meer.

Realtime inzicht

Voorkom extra handmatige administratieve registraties en fouten. Optimaliseer planning en materieel zodat u optimaal klanten kunt bedienen.

Lees meer

Voor groot en klein

We hebben oplossingen voor groot materieel en voor klein (elektrisch) gereedschap. Het installeren is zo simpel dat u het probleemloos zelf kunt doen - u bespaart er zelfs kosten mee.

Lees meer over gereedschap tracking

Van rijgedrag tot onderhoud

Er is heel veel mogelijk en bij ABAX helpen we u om de juiste informatie samen te stellen zodat u optimaal voordeel behaald. Of het nu gaat om scores van rijgedrag of inzicht in onderhoud van machines.


Telematica voor de groenvoorziening

Producten die passen bij uw behoeften

Met het ABAX Access pakket geven wij antwoord op de toenemende vraag om tracking van voertuigen, materieel, gereedschappen. Gebruikersvriendelijk, transparant en duidelijk in alles; hardware die er bij zit, de beschikbare applicaties voor mobiel en desktop en de maandelijkse kosten.

  • Volg klein gereedschap met Bluetooth-tracking
  • Volg grotere activa met bestaande telematica
  • Totaal overzicht op een handige kaart 
  • Geofence om activa te controleren die een gebied verlaten

Meer weten over onze oplossingen?

Stuur ons een bericht met onderstaand formulier en we nemen contact op zodat we vrijblijvend onze oplossingen kunnen toelichten gebaseerd op uw situatie. Liever direct bellen dat kan op: tel: 020 78 20 300


Enkele klanten die al hun materieel en gereedschappen met ABAX volgen: