ABAX Groenvoorziening

In het veld voor klanten bezig zijn terwijl de administratie automatisch gaat?

Met telematica is het geen sprookje want het bijhouden van de werkuren op locatie en ritten is nu makkelijk te automatiseren met ABAX. Wij bieden een oplossing zodat u betrouwbaar inzicht heeft in uw ritten, kilometers, tijd op locatie, status en positie van materieel en zelfs voor het kleinste maar belangrijkste stukje gereedschap een robuste tracker.

Een hele groene oplossing in een klein zwart kastje


ABAX heeft telematica oplossingen die het ondernemen voor u als expert in de groenvoorziening makkelijker maakt. De hardware van ABAX verzameld de gegevens voor u en ons platform maakt er overzichtelijke informatie van. U weet dan hoelang medewerkers op locatie zijn geweest, wat er gereden is en zo meer. Laat zien dat u duurzaam en groen onderneemt met inzicht in rijgedrag, efficiënte en doelmatige routeplanning, tijdig onderhoud en nog veel meer.

Ook al sta je midden in het bos

In een wereld waarin alles is verbonden kun je de collega's altijd terug vinden. Waar hebben ze de kettingzaag gelaten of staat de aanhanger nog op zijn plek.

Met en zonder stekker

Weten waar machines zijn of klein gereedschap is geeft rust en zorgt ervoor dat u kunt doen wat met klanten is afgesproken.

Met een MINI2 kun u zelfs de snoeischaar terugvinden.

Van rijgedrag tot onderhoud

Er is heel veel mogelijk en bij ABAX helpen we u om de juiste informatie samen te stellen zodat u optimaal voordeel behaald. Of het nu gaat om scores van rijgedrag of inzicht in onderhoud van machines.


Inzicht in economisch en groen rijden

Milieubewust rijden breng kosten omlaag en steunt uw reputatie

Met ABAX wagenparkbeheer heeft u als verantwoordelijke over het wagenpark de informatie om de inzet het gebruik in te zien. Middels slimme dashboards kunt u zien hoe de bestuurders presteren. Rijden ze met goede scores dan versterkt dat uw reputatie als milieu bewuste groene ondernemer.

wagenparkbeheer bij ABAX

De belangrijkste tools altijd zichtbaar

Gereedschap is makkelijk misplaatst wanneer je druk bezig bent

De kosten voor verloren materieel en gereedschappen kunnen jaarlijks fors oplopen evenals de tijd die besteed wordt aan het zoeken ervan. We helpen bij het lokaliseren en beheren van gereedschappen door slim gebruik te maken van ons IoT netwerk en overzichtelijke dashboards. U kunt bedrijfskritisch gereedschap makkelijk beheren en optimaal inzetten voor de dagelijkse werkzaamheden.


Materieel actief volgen

Juist voor dat materieel wat niet altijd in het zicht hebt

Kent u dat? Materieel dat niet regelmatig gebruikt wordt. Soms is het langer uit het zicht tot het weer eens nodig is. Of er wordt ook buiten werktijd gebruik van gemaakt. Met ABAX oplossingen voor materieel kunt u bijvoorbeeld een aanhanger volgen en zelfs veilig in een geofence zetten. Zo houd u zicht op uw eigendommen en kunt u onbezorgd met de dagelijkse werkzaamheden aan de slag.


Er is meer dan hardware en software

voordelen die horen bij ABAX

  • Een solide organisatie met kennis en kunde
  • Professionals die samen met u waarde voor uw klanten creëren
  • Open API om te koppelen aan eigen systemen
  • Praktische connecties met partners zoals machineleveranciers
  • Klantenservice in uw eigen taal en altijd te bereiken
  • Milieubewuste en op duurzaamheid gerichte organisatie
This image has an empty alt attribute

Start eenvoudig met een volledig pakket | ABAX Access

Met ABAX Access bieden we u een makkelijke weg naar groen en duurzaam beheer. U ontvangt een MINI2 tracker voor op een machine of gereedschap en een ABAX6s unit voor een voertuig. Naast de hardware krijgt u toegang tot alle opties in de online applicatie waarin u alle mogelijkheden kunt zien en uw eigen assets kunt opgeven. Wordt vandaag nog een duurzame partner met ABAX

Direct ABAX Access aanvragen

Mini-tooltracker

ABAX MINI

Handgereedschap

ABAX MINI een van de kleinste volgapparaatjes in de sector is speciaal ontwikkeld voor het volgen van kleinere objecten.

Lees meer

ABAX GPS Unit

Tracking en rapportering voor auto's en machines

ABAX units kunnen zowel op voertuigen als op machines en gereedschap worden gebruikt. Gemakkelijk in te bouwen en met levenslange garantie.

Lees meer

ABAX Dashboards en rapportage

Alles op de desktop

Houd controle over uw machines en gereedschappen, zelfs als u niet op kantoor bent, met onze mobiele app, voor Apple- en Android-apparaten, die uw locatie gebruikt om bedrijfsmiddelen weer te geven.


Meer weten over onze oplossingen?

Nog vragen over ABAX en de oplossingen of op zoek naar vrijblijvend advies? Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op met u. Belt u ons liever meteen? Dat kan op:  +32 2 715 25 55