ABAX Groenvoorziening

De totaal oplossing voor digitalisering in groenvoorzienning

Met ABAX Access heeft u een totaal pakket dat u betrouwbaar inzicht geeft in uw voertuigen, materieel en gereedschappen. Maak kennis met onze oplossingen en wat wij noemen 'simply connected'

Iedere onderdeel van de software is beschikbaar


Met het ABAX Access pakket geven wij antwoord op de toenemende vraag om tracking van voertuigen, materieel, gereedschappen. Gebruikersvriendelijk, transparant en duidelijk in alles; hardware die er bij zit, de beschikbare applicaties voor mobiel en desktop en de maandelijkse kosten.

Sta sterker in een groep

In een wereld waarin alles is verbonden sta je sterk. Het is niet alleen je eigen netwerk waar je op kan rekenen ook dat van ABAX wereldwijd.

Zelfs op klein gereedschap

ABAX Access is meteen de deur naar het traceren van bedrijfskritisch materieel of gereedschap.

wagenparkbeheer bij ABAX

Voor optimale dagelijkse processen

Iedereen in de organisatie kan gerust op pad. Privacy is geregeld en als wagenpark beheerder heeft u rapportages zoals u dat wilt.

Op een slimme manier altijd verbonden zijn. Dat is de toekomst!


Wagenparkbeheer

Breng kosten omlaag en verbeter dagelijkse inzet van het wagenpark

Met ABAX wagenparkbeheer heeft u als verantwoordelijke over het wagenpark de informatie om dagelijkse taken efficiënt uit te voeren. Rapporteer middels slimme dashboards naar management en stuur de bestuurders aan op diverse onderdelen zoals planning, rijgedrag, stationair draaien en inzet van voertuigen.

wagenparkbeheer bij ABAX

De belangrijkste tools altijd zichtbaar

Weten dat je het juiste materieel en gereedschap bij de hand hebt

De kosten voor verloren materieel en gereedschappen kunnen jaarlijks fors oplopen evenals de tijd die besteed wordt aan het zoeken ervan. We helpen bij het lokaliseren en beheren van gereedschappen door slim gebruik te maken van ons IoT netwerk en overzichtelijke dashboards. U kunt bedrijfskritisch gereedschap makkelijk beheren en optimaal inzetten voor de dagelijkse werkzaamheden.


Materieel actief volgen

Een gerust gevoel

Niet alles wat u in de organisatie hebt aan materieel is in dagelijks gebruik. Soms is het langer uit het zicht tot het weer eens nodig is. Of wordt er ook buiten werktijd gebruik van gemaakt. Met ABAX EQ kunt u Materieel zoals een aanhanger volgen en zelfs veilig in een geofence zetten. Zo houd u zicht op uw eigendommen en kunt u onbezorgd met de dagelijkse werkzaamheden aan de slag.


Er is meer dan hardware en software

voordelen die horen bij ABAX

  • Een solide organisatie met kennis en kunde
  • Professionals die begrijpen dat het om gebruikerservaring gaat
  • Open API om te koppelen aan eigen systemen
  • Praktische connecties met partners
  • 24/7 klantenservice in uw eigen taal
  • Ecologische aandacht bij de producten en productie
  • Milieubewuste en op duurzaamheid gerichte organisatie

Een volledig pakket

ABAX Access geeft u eenvoudig een volledig overzicht in ALLES en dat op één plek. Onze oplossing stelt u in staat om een voertuig te voorzien van een GPS unit. Daarnaast kunt u met de bijgeleverde MINI de opties ervaren hoe ons gereedschapbeheer werkt.


MINI2 Tooltracker

ABAX MINI

Handgereedschap

ABAX MINI een van de kleinste volgapparaatjes in de sector is speciaal ontwikkeld voor het volgen van kleinere objecten.

Bekijk wat de ABAX MINI kan
ABAX GPS Unit

ABAX GPS Unit

Tracking en rapportering voor auto's en machines

ABAX units kunnen zowel op voertuigen als op machines en gereedschap worden gebruikt. Gemakkelijk in te bouwen en met levenslange garantie.

Meer over de ABAX-tracker

ABAX APPS

Mobiele tools

Houd controle over uw machines en gereedschappen, zelfs als u niet op kantoor bent, met onze mobiele app, voor Apple- en Android-apparaten, die uw locatie gebruikt om bedrijfsmiddelen weer te geven.

ABAX Mini2, vores mindste enhed, er sat op til at bruge BLe 5.2.

ABAX Dashboards en rapportage

Alles op de desktop

Een vlotte informatiestroom tussen functies in uw organisatie maakt duidelijke communicatie mogelijk die de dagelijkse productiviteit verhoogt en waardevolle tijd bespaart bij uw werkzaamheden.


Meer weten over onze oplossingen?

Stuur ons een bericht met onderstaand formulier en we nemen contact op zodat we vrijblijvend onze oplossingen kunnen toelichten gebaseerd op uw situatie. Liever direct bellen dat kan op: tel: +32 2 715 25 55