ABAX Gereedschap

Tijd om gemakkelijk gereedschap te vinden

De kleinste ABAX tracker is ideaal voor het bepalen van de locatie van alle soorten tools en apparatuur. Met de gedetailleerde kaart is het makkelijk om te zien waar tools en apparatuur zich bevinden. Als ze niet op hun plek liggen, kunt u erop vertrouwen dat u ze snel kunt terugvinden.

Verliezen, achterlaten, lenen en helaas... zelfs diefstal van gereedschap. Vaak nemen werknemers het niet zo nauw met gereedschap van de zaak.
Het zoeken naar gereedschap kan op zijn best frustrerend zijn, maar vaak geeft het veel tijdverspilling en vertraging.

Volg waardevolle bedrijfs­mid­delen

Op kantoor kun je meer dan de locatie zoeken je kunt er je onderhoud plannen, gebruik inzien en erop toezien dat het niet zomaar verdwijnt.

Juit ook klein gereedschap

De ABAX Mini is een bluetooth tracker die zo klein is dat het op elektrisch handgereedschap is te gebruiken zonder in de weg te zitten.

Met een goed gevoel op pad

Niets achter gelaten op de locatie en alles mee voor de volgende klus? Gewoon even op je mobiel kijken en je weet het.


Klein, maar groot in mogelijkheden

Alleen uw verbeelding is een beperking voor de mogelijkheden waar wat u een MINI2 kunt plaatsen, met zijn 19x43x6,5 mm en net geen 9 gram is het toepassingsgebied zeer groot.


Enkele klanten die al hun materieel en gereedschappen volgen:

Klantreferenties ABAX- gereedschap

De technische kracht van de MINI2:

  • Kleinste in zijn klasse
  • Handige App op IOS of Android
  • Elke 20sec. een signaal
  • Bereik in een straal van 70m
  • Batterijduur tot wel 6 jaar
  • Waterdichte en robuuste behuizing en een batterij die lang meegaat
  • Afmeting 19x43x6,5 mm en net geen 9 gram 

Prijzen


Wat zijn de kosten van verloren materieel en gereedschap?

De kosten voor verloren materieel en gereedschappen kunnen jaarlijks fors zijn evenals de tijd die besteed wordt aan het zoeken ervan. We kunnen u helpen bij het lokaliseren en we kunnen u helpen geen geld meer te verspillen aan machines die niet worden gebruikt.

Bereken uw terugverdientijd


6 jaar met één batterij?

Jazeker. Met een batterijduur van maximaal 6 jaar kunt u materieel en gereedschap zeer lang zorgeloos volgen zonder dat u de hardware moet vervangen.

Bluetooth5- Toekomst bestendige technologie

Onze ontwikkelaars haken graag aan op nieuwe ontwikkelingen en blijven kritisch naar bruikbaarheid en kosten daarvan. Zij hebben de MINI2 voorbereid op de toekomst zodat u gereedschap kan blijven volgen, ook als het straks met bluetooth 5.2 moet.

Vind gereedschap simpel met uw mobiel

Met de ABAX Admin of Driver APP kunt u gemakkelijk zoeken naar uw materieel of gereedschap op één en dezelfde kaart waar de voertuigen te volgen zijn. Hiermee heeft u altijd een goed overzicht bij de hand.

ABAX Netwerk: Samen staan we sterker

Elke klant die bij ABAX aansluit draagt met zijn eigen netwerk bij aan het wereldwijde ABAX IoT-netwerk. De communicatie tussen de ABAX apparaten zort ervoor dat uw materieel en gereedschap actueel op de kaart blijven ook al bent niet in de buurt

Geen training nodig

De ABAX hardware vereist geen geavanceerde installatie of activatie. We hebben het gebruikersvriendelijk uitgedacht en ingericht. Door uw MINI's van relevante herkenbare namen in het platform te voorzien wordt het makkelijker en overzichtelijker dan ooit daarvoor.

Ook de MINI2 aanschaffen?

De kleinste tracker is al inbegrepen in ons ABAX Access-pakket echter, als u meer wilt of al klant bent, neem dan contact met ons op.

Naar de ABAX Calculator