Shutterstock connected city

Connectiviteit

Pål Kamfjord, Productdirecteur van ABAX, legt uit hoe connectiviteit belangrijker dan ooit is geworden om digitale transformatie mogelijk te maken.

Een manier om voorbereid te zijn op de toekomst is het opzetten van uw eigen IoT-netwerk met ABAX - een goede eerste stap om een slimmer bedrijf te worden.

Als u op afstand de controle houdt over uw waardevolle bezittingen en buitendienst, wordt u niet alleen winstgevender en efficiënter, maar ook duurzamer.

Pål Kamfjord, Director of Product

Wat is connectivity?

Connectivity is in staat zijn om via technologie op afstand te communiceren. Kamfjord legt uit dat sinds Alexander Graham Bell, beroemd vanwege het uitvinden van de telefoon in 1876, zijn doorbraak kende, mensen met elkaar hebben gecommuniceerd over lange afstanden en over continenten heen, en op een gegeven moment konden we ook met voertuigen, machines en apparatuur communiceren dankzij het internet.

Connectiviteit werd niet alleen belangrijk voor mensen, maar ook voor ‘dingen’ - Internet of Things (IoT) was geboren.

Pål Kamfjord, Director of Product
Pål Kamfjord

Het ABAX’ netwerk bestaat uit 370.000 basis stations

ABAX heeft meer dan 370.000 basisstations die constant in beweging zijn - waardoor ABAX een van de grootste IoT connectiviteitsproviders is.

Alle voertuigen, machines en apparatuur die zijn uitgerust met ABAX Hardware maken deel uit van ons snelgroeiende netwerk.

Pål Kamfjord, Director of Product

Hoe het grote IoT-netwerk al onze klanten ten goede komt

Alle nieuwe ABAX-klanten beginnen automatisch met een nieuw, privé IoT-netwerk - waardoor ze een slimmer bedrijf creëren en al hun roerende activa kunnen bewaken en beheren. Kamfjord legt uit dat alle gegevens worden beschermd binnen het privénetwerk en nooit met iemand worden gedeeld - maar met ABAX-hardware wordt de klant een onderdeel van het wereldwijde netwerk van ABAX, waar alle klanten kunnen profiteren van de kracht van de ruim 370.000 sterke basisstations.

- We groeien mee met onze klanten, en onze klanten groeien sneller dankzij de uitgebreide servicelaag die ABAX biedt om slimme bedrijven te helpen controle te houden, effectiever te zijn en een duurzamer, gestroomlijnder en winstgevender bedrijf te runnen, zegt Pål Kamfjord, ABAX-directeur van Product.

Hogere winst voor het bedrijf

Kamfjord legt uit dat de waarde van voertuigen, machines en apparatuur die met elkaar kunnen praten enorm is, wat leidt tot enorme besparingen en hogere winst voor elk bedrijf. Uw apparatuur zal u laten weten waar ze zijn, wat ze doen en wat ze hebben gedaan. Ze zullen u ook laten weten of ze ongeautoriseerd worden gebruikt, of ze service of onderhoud nodig hebben, of ze beschikbaar of bezet zijn - niet veel anders dan hoe mensen communiceren.

We laten degenen die voor ons zorgen weten, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken - en we ons veilig en verbonden kunnen voelen.

Pål Kamfjord, Director of Product

Hoe ABAX Global Network waarde kan toevoegen aan uw bedrijf

  1. Stop met het bellen van werknemers om uw materieel en gereedschap te lokaliseren
  2. Stop met het kopen van vervangende items die u al heeft (maar niet kunt vinden)
  3. Begin met efficiënt gebruik, ze brengen geen waarde als ze niet worden gebruikt
  4. Voorkom vertragingen doordat u niet over de juiste apparatuur beschikt - op de juiste plaats, op het juiste moment

Start vandaag nog uw privé IoT-netwerk met ABAX, geen verborgen of variabele kosten, alles inbegrepen en alle waarde vanaf dag één.

Doe mee met het wereldwijde netwerk van ABAX

Ga aan de slag met uw eigen nieuwe, privé IoT-netwerk

lees meer over ABAX Access