Hoe uitgebreide IoT-netwerken bedrijven ten goede komen

Het beheer van een buitendienst, wagenpark, machines, gereedschappen en andere activa gebeurt vaak met de ondersteuning van telematica. De verwachtingen van de beheerders groeit samen met de mogelijkheden die de techniek biedt.

Als onderdeel van de digitale transformatie is de connectiviteit van vloten bij bedrijven belangrijker dan ooit geworden. Een goede manier om een next level in beheer aan te brengen, is door het bouwen van een eigen IoT-netwerk. Dit vereist geen specifieke IT-kennis en is daarmee geschikt voor bedrijven van elke omvang.

Capaciteit van hard en software reikt verder en stelt ons in staat om ook onderdeel uit te maken van een globaal IoT-netwerk. Hierdoor is het niet alleen de eigen telematica, maar ook die van anderen die gegevens naar u brengen. In het ABAX Global Network, waar elke klant bijdraagt ​​aan de netwerkdekking, zullen de voordelen extra duidelijk naar voren komen.

 

Gedeeld netwerk, privacy proof

Elke actief aangesloten unit is in staat om andere units te herkennen en samen met zijn positie door te geven aan het ABAX Global Network. Vanuit dit netwerk wordt de data gedeeld met de eigenaar van de passerende unit. Zo ontstaat er een web aan units waarin voertuigen, machines en gereedschappen gedetecteerd worden. Dit maakt dat de kracht van velen meer is dan men alleen kan bereiken.

 

Meer informatie over tracking met ABAX

Contactverzoek