Statistieken-2021

De statistieken van ABAX 2021

Afgelopen jaar was een bewogen jaar. Natuurlijk kijken we graag vooruit maar, we willen ook heel even stilstaan bij alles wat er is bereikt in 2021. We werkten als team altijd hard aan vele mooie ontwikkelingen. Zo is er een hoop gebeurd, bijgekomen en verbeterd.

Positief blijven en online doorgaan

Versoepelingen en maatregelen rondom Covid19 komen en gaan in 2021. Voor ons betekende dit vooral veel thuiswerken. Gelukkig gaat dat goed en kent dit geen uitdagingen voor onze dagelijkse bedrijfsvoering. Duidelijk is wel dat online werken voor velen cruciaal is en zeer waarschijnlijk ook blijft. Een digitale aanwezigheid is onmisbaar en daar blijven we onze klanten bij helpen.

Smart Connect als nieuwe dienst

In september kwamen we met Smart Connect als nieuwe dienst. ABAX Smart Connect is Equipment Control met behulp van telematica die de fabrikant al heeft gemonteerd. Met behulp van open API's kan ABAX beschikbare gegevens ophalen uit alle soorten machines, ongeacht de fabrikant. Het is dan niet nodig om nieuwe hardware te installeren.

Auto productie stond stil door tekorten aan chips

Het chiptekort raakt vooral de auto-industrie, maar ook in Nederland en België wordt de land- en tuinbouwsector geraakt door de tekorten aan computerchips voor machines. We hebben ons netwerk van leveranciers en de kracht en creativiteit van onze ontwikkelaars benut waardoor de impact voor ABAX minimaal is geweest.

We mochten in mei aankondigen dat we CO2 neutraal zijn

Duurzaamheid is sinds de oprichting van ABAX belangrijk en het is ons gelukt om CO2-neutraal te worden. ABAX is een constant groeiend bedrijf en dat gaat gepaard met een groter wordende verantwoordelijkheid voor het milieu. Wij blijven ons inzetten voor een CO2 neutrale toekomst. Een gezamenlijke opruimactie van zwerfafval over al onze kantoren was daar een mooi voorbeeld van.

Nieuw jaar voor innovatie, enthousiasme en duurzaamheid

We zien het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet. We richten ons op innovatie, enthousiasme in onze dagelijkse werkzaamheden en het bieden van waardevolle duurzame oplossingen. Alles om jou nog beter en op maat van dienst te kunnen zijn.

Statistieken-2021