ABAX Wagenparkbeheer

Om uw wagenpark effectiever te beheren en productiviteit te verhogen

Met ABAX wagenparkbeheer heeft u als verantwoordelijke over het wagenpark de informatie om dagelijkse taken efficiënt uit te voeren. Rapporteer middels slimme dashboards naar management en stuur de bestuurders aan op diverse onderdelen zoals planning, rijgedrag, stationair draaien en inzet van voertuigen.

Ontdek de mogelijkheden

ABAX biedt meer dan alleen de locatie van voertuigen


Gezond fleet management wordt met de dag belangrijker, gezien de kosten van bedrijfsvoertuigen alsmaar blijven stijgen. Om een goed overzicht te houden in het gebruik van het wagenpark, biedt ons GPS volg systeem vele voordelen. Naast de klassieke voertuig tracking en ritregistratie gaan we hier meer kijken naar het gebruik van een voertuig en op basis daarvan rapporteren.

Rittenregistratie

Voor bestuurders van voertuigen is het ideaal een goed overzicht te hebben van de gereden ritten zonder handmatige administratie.

Lees meer...

Persoonsregistratie

ABAX Persoonsregistratie is een essentiële toevoeging voor bedrijven die voertuigen inzetten die worden gedeeld door meerdere chauffeurs.

Lees meer...

Driving behaviour

Rijgedrag

Rijstijlanalyse geeft u waardevolle inzichten in de manier waarop er met uw voertuigen gereden wordt en voorziet uw chauffeurs van tips over mogelijke verbeteringen. 

Lees meer...


Als verantwoordelijke over voertuigen en materieel heb je de juiste informatie nodig. Maar wat is dat dan?


wagenparkbeheer bij ABAX

Dagelijkse rapportage

Overzicht en inzicht

  • inzicht in gereden kilometers, rittenregistraties
  • overzichten van rijgedrag, onderhoud en brandstofverbruik
  • Efficiëntie en inzet van resources
  • Trends, dashboards, KPI's en budgetten
  • Geofencing, live op kaart tracking en actieve alarmering


Beter beheer wagenpark

Alles wat u nodig heeft

De geavanceerde data die door de ABAX Hardware wordt verzameld, wordt gebruikt door wagenparkbeheerders in vele bedrijfstakken, waaronder installateurs, service, lease en verhuur, koeriers en vrachtvervoer. Onze fleetmanagement tools bieden inzicht in waardevolle onderdelen zoals brandstofverbruik, voertuigdiagnostiek en nog veel meer.

In combinatie met materieelbeheer en gereedschap tracking kunt u alles in één platform beheren.

Våre supportmedarbeidere kikker på en skjerm


Betrouwbare hardware

Eenvoudig op ieder voertuig te monteren

Onze units laten zich eenvoudig installeren, dus u heeft de mogelijkheid kosten te besparen door zelf te installeren. Wij hebben het volste vertrouwen in onze hardware en geven daarom ook levenslange garantie op de unit.

Toekomst besteding betekent bij ABAX dat de hardware gereed is voor de nieuwste mobiele netwerken. Zo is ombouwen van uw gehele wagenpark niet aan de orde en blijft alles werken zoals u gewend bent.

Voor elke situatie een oplossing. Door onze ruime ervaring en breed scala aan klanten hebben we de kennis kunnen vergaren om een optimale reeks hardware te ontwikkelen. Dat stel u in staat om passende oplossingen per situatie in te zetten.


Veilig, betrouwbaar en met full support

Kennis delen, de sleutel tot succes

Onze technologie, infrastructuur en ervaren medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Door een echte end-to-end-oplossing aan te bieden, ontwikkelen en innoveren en het hebben van onze complete infrastructuur (van hardware tot het cloudplatform) kunnen we een optimale oplossing bieden.

Kennis delen en 24/7 ondersteuning is onontbeerlijk om samen snel tot succes te komen. Naast de uitgebreide documentatie is het mogelijk om ons op elk gewenst moment van de dag vragen te stellen. Support medewerkers spreken uw taal en helpen graag.

Man with headset


ABAX-SaaS solution

Veilig in de cloud of naar eigen ERP

Bekijk al de dagelijkse statistieken gemakkelijk vanaf elke locatie dit u wilt. Onze Software as a Service betekent dat u altijd en overal bij uw gegevens kunt. En wilt u de data doorzetten naar eigen systemen in uw organisatie bekijk dan eens de mogelijkheden die er zijn om dataconnecties te maken met ons direct of via gerenommeerde partners

Lees meer over onze connecties

Meer weten over fleet management oplossingen?

Stuur ons een bericht met onderstaand formulier en we nemen contact op zodat we vrijblijvend onze oplossing voor wagenparkbeheer kunnen toelichten gebaseerd op uw eigen situatie. Liever direct bellen dat kan op: Tel: +32 2 715 25 55