ABAX Verhuur

De oplossing voor verhuurbedrijven met voertuigen, machines en gereedschap

ABAX maakt het mogelijk zonder investering te starten en laat u zo de vruchten plukken van de digitalisering. Telematica is er niet langer alleen voor de omvangrijke vloten van grote nationale verhuurketens. Ook bedrijven met kleine vloten kunnen makkelijk toegang krijgen tot eigen data en rapportages. ABAX start u zonder investering en laat u zo direct de vruchten plukken van de digitalisering.

GPS tracking direct starten, zonder investering


Ongeacht of u een lokale, nationale of internationale vloot van verhuurapparatuur beheert, de nieuwste ABAX telematica-oplossingen zijn aanpasbaar en schaalbaar om te voldoen aan de specifieke behoeften van een verhuurbedrijf, zoals deze nu zijn, en in de toekomst naarmate uw bedrijf groeit en evolueert.

Eenvoudige installatie

Onze units installeren is zo simpel dat u het gerust zelf kunt doen - u bespaart er zelfs kosten mee. Op iedere unit geven we een levenslange garantie

Meer over onze trackers

Zelfs op gereedschap

ABAX Access is meteen de deur naar het traceren van bedrijfskritisch materieel of gereedschap.

Materieel en Gereedschap

Woman at work with her Ipad

Voor optimale dagelijkse processen

Iedereen in de organisatie kan gerust op pad. Privacy is geregeld en als wagenpark beheerder heeft u rapportages zoals u dat wilt.

Doe meer met ABAX ACCESS


Verhuur van voertuigen en machines

Breng kosten omlaag en verbeter dagelijkse inzet van voertuigen en machines

Met ABAX heeft u als verantwoordelijke over de wagens en machines de informatie om dagelijkse taken efficiënt uit te voeren. Controle en overzicht met het ABAX platform helpt om;

  • Diefstal terug te dringen met geofencing.
  • Monitor ongeoorloofd gebruik in bijvoorbeeld weekenden.
  • Inzicht in de totale inventaris en de status ervan.
  • Tijdig signaleren van onderhoud en keuringstermijnen.
  • Klantenservice optimaliseren (facturatie, vervangend materieel...)

Beschikbaarheid voor uw klanten

Weten dat je het juiste materieel en gereedschap beschikbaar hebt

De kosten voor zoekgeraakte machines en gereedschappen kunnen fors oplopen evenals de tijd die besteed wordt aan het zoeken ervan. We helpen bij het lokaliseren en beheren van gereedschappen door slim gebruik te maken van ons IoT netwerk en overzichtelijke dashboards. U kunt gereedschap makkelijk beheren en optimaal inzetten voor de verhuur.


Materieel lang op voorraad

Een gerust gevoel

Niet alles wat u in de organisatie hebt aan materieel is in dagelijks gebruik. Soms is het langer uit het zicht tot het weer eens nodig is. Of wordt er ook buiten werktijd gebruik van gemaakt. Met ABAX EQ kunt u Materieel zoals een aanhanger volgen en zelfs veilig in een geofence zetten. Zo houd u zicht op uw eigendommen en kunt u onbezorgd met de dagelijkse werkzaamheden aan de slag.


Er is meer dan hardware en software

voordelen die horen bij ABAX

  • Een solide organisatie met ervaring, kennis en kunde
  • Open API en connectoren om te koppelen aan digitale systemen
  • Sterk vertegenwoordigd IoT netwerk in uw sector
  • 24/7 klantenservice, pay for use.
  • Milieubewuste en op duurzaamheid gerichte organisatie


Start eenvoudig met een volledig pakket | ABAX Access

Met ABAX Access bieden we u een makkelijke weg naar digitalisatie. U ontvangt een mini tracker voor op een machine of gereedschap en een ABAX 6s GPS unit voor een voertuig. Naast de hardware krijgt u toegang tot alle opties in de online applicatie waarin u alle mogelijkheden kunt zien en uw eigen assets kunt opgeven. Informeer vrijblijvend naar de prijs en start vandaag nog met slim en digitaal werken.

Direct ABAX Access aanvragen

Mini-tooltracker

ABAX MINI

Handgereedschap

ABAX MINI een van de kleinste volgapparaatjes in de sector is speciaal ontwikkeld voor het volgen van kleinere objecten.

Lees meer

ABAX GPS Unit

Tracking en rapportering voor auto's en machines

ABAX units kunnen zowel op voertuigen als op machines en gereedschap worden gebruikt. Gemakkelijk in te bouwen en met levenslange garantie.

Lees meer

ABAX Dashboards en rapportage

Alles op de desktop

Houd controle over uw machines en gereedschappen, zelfs als u niet op kantoor bent, met onze mobiele app, voor Apple- en Android-apparaten, die uw locatie gebruikt om bedrijfsmiddelen weer te geven.

Wagenparkbeheer


Meer weten over onze oplossingen?

Nog vragen over ABAX en de oplossingen voor de verhuur of op zoek naar vrijblijvend advies? Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op met u. Belt u ons liever meteen? Dat kan op: +32 2 715 25 55