ABAX uitzendbureaus

Flexibele oplossing voor organisaties met slimme mensen

Telematica is een tool die uitzendorganisaties kunnen gebruiken om kosten te besparen als ook verhoogde productiviteit, compliance, optimalisatie en veiligheid te realiseren. 

Grip op vaak wisselende wagenparken en chauffeurs


Sportcoaches kijken na de wedstrijd naar opnames om spel en spelers te beoordelen. Dat kun jij als fleet manager ook door controle te krijgen over het wagenpark. Zie of geplande en werkelijke ritten overeenkomen, het rijgedrag van chauffeurs en de inzet en benutting van wagens.

Inzicht en overzicht

Voorkom boete, bijtelling en extra administratieve handelingen. Optimaliseer rittenplanning en weet wie met welk voertuig onderweg is geweest.

ABAX track-and-trace

Overzichtelijke informatie

Rapporteren waar gereden is en wie het de chauffeur was. Op tijd alles terug voor een collega of weten dat laptops, auto laadkabels en eventueel gereedschap mee is.

Grip op kosten

Tijdig onderhoud is belangrijk om extra kosten en pech te voorkomen. Maar ook inzicht in gebruik en contract kilometers van de leasewagens.


Telematica in personeelsdiensten

Producten die passen bij uw behoeften

Met het ABAX Access geven wij antwoord op de toenemende vraag om tracking van voertuigen, materieel, gereedschappen. Gebruikersvriendelijk, transparant en duidelijk in alles; hardware die er bij zit, de beschikbare applicaties voor mobiel en desktop en de maandelijkse kosten.

  • Krijgt iemand kostbaar gereedschap mee? (laptop, meetapparatuur, power tools ed.) dan zijn deze ook te volgen.
  • Totaal overzicht op een handige kaart wie waar is.
  • Bericht te krijgen als iemand een bepaalde regio verlaat. Bijvoorbeeld als iemand naar het buitenland gaat met een voertuig.
  • Handige app om gemakkelijk vanaf je telefoon te werken.
  • Controleer automatisch werkelijke en geplande ritten die gemaakt worden met Plan4flex.

Meer weten over onze oplossingen?

Stuur ons een bericht met onderstaand formulier en we nemen contact op zodat we vrijblijvend onze oplossingen kunnen toelichten gebaseerd op uw situatie. Liever direct bellen dat kan op: tel: 020 78 20 300


Enkele klanten die al hun materieel en gereedschappen met ABAX volgen:

Kilometerregistratie is vaak een hoofdpijndossier voor uitzendbureaus. Je moet nauwkeurig bijhouden hoeveel er met een auto gereden wordt en dit vergelijken met de werkelijke afstand die een chauffeur in theorie had moeten rijden.

Lees hoe uitzendbureau AUB Van Bergen dit heeft geautomatiseerd

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met u op. Dan verkennen we vrijblijvend welke oplossingen het best van toepassing zijn binnen uw organisatie. Liever direct bellen dat kan op: tel: 020 78 20 300