ABAX uitzendbureaus

Slimme oplossing voor organisaties met slimme mensen

Telematica is een tool die uitzend organisaties kunnen gebruiken om zowel financieel gewin als verhoogde productiviteit, compliance, optimalisatie en veiligheid te realiseren. Er is echter ook de mogelijkheid voor wagenparkbeheerders om dieper te duiken en telematica te gebruiken als een instrument om medewerkers te verbinden.

Grip op vaak wisselende wagenparken en chauffeurs


Sportcoaches kijken na de wedstrijd naar opnames om spel en spelers te beoordelen. Verkoopmanagers nemen gesprekken op om hun trainees te coachen. Telematica is een hulpmiddel voor wagenparkbeheerders om een vergelijkbare taak uit te voeren.

Grip op de kosten

Het wagenpark is een belangrijke post voor een uitzend organisatie. Telematica van ABAX biedt oneindig veel gegevens om te analyseren, van te leren en te gebruiken om kosten te besparen.

Duidelijke informatie

Met persoonsregistratie is duidelijk wie er in welke wagen heeft gereden. De ritten worden correct vergoed toegewezen, maar ook een boete of schade.

Minder risico's, meer veiligheid

Telematica biedt statistieken en de flexibiliteit om te bepalen welk gedrag moet worden beloond, terwijl het duidelijke doelen biedt voor chauffeurs om motivatie en uitdaging in te vinden.


Collega's verbinden met rijgedrag

Gaan voor de beste score

Positieve beloningen en gezonde concurrentie (zoals ranglijsten voor chauffeurs, met prijzen voor de veiligste en meest verbeterde chauffeurs) kunnen bijvoorbeeld helpen.

  • beter rijgedrag = positief voor imago bedrijf
  • verhogen van de veiligheid
  • verminderen van risico's op schade
  • positief effect op milieu en werkklimaat op de weg

Data als basis voor de discussie

Vertrouwen is goed, maar een toefje controle hoort daar wel bij

Misschien gebruikt de bestuurder het bedrijfsvoertuig voor ongeoorloofd persoonlijk gebruik; of er lijkt sprake te zijn van lange en regelmatige perioden van onverklaarbare uitvaltijd; of geclaimde brandstofkosten komen gewoon niet overeen met het gebruik. Het zou voor chauffeurs geen verrassing moeten zijn wanneer ze verantwoordelijk worden gehouden voor hun gedrag met telematicagegevens.


Efficiënt voor de fleetmanager

Overzichtelijk, flexibel en gemakkelijk in gebruik

ABAX biedt de informatie op een toegankelijke manier zodat u inzicht krijgt en actie kunt ondernemen op o.a.:

  • Brandstofverbruik en kilometer registratie
  • Verminderen van risico's op schade
  • Preventief onderhoud plannen
  • Leasetermijnen en contractafstanden
  • Automatisch wisselen van bestuurders
  • aankomst en vertrektijden


Start eenvoudig met een volledig pakket | ABAX Access

Met ABAX Access bieden we u een makkelijke weg naar digitalisatie. U ontvangt een mini tracker voor op een machine of gereedschap en een ABAX 6s GPS unit voor een voertuig. Naast de hardware krijgt u toegang tot alle opties in de online applicatie waarin u alle mogelijkheden kunt zien en uw eigen assets kunt opgeven. Informeer vrijblijvend naar de prijs en start vandaag nog met slim en digitaal werken.

Direct ABAX Access aanvragen

Mini-tooltracker

ABAX MINI

Handgereedschap

ABAX MINI een van de kleinste volgapparaatjes in de sector is speciaal ontwikkeld voor het volgen van kleinere objecten.

Lees meer

ABAX GPS Unit

Tracking en rapportering voor auto's en machines

ABAX units kunnen zowel op voertuigen als op machines en gereedschap worden gebruikt. Gemakkelijk in te bouwen en met levenslange garantie.

Lees meer

ABAX Dashboards en rapportage

Alles op de desktop

Houd controle over uw machines en gereedschappen, zelfs als u niet op kantoor bent, met onze mobiele app, voor Apple- en Android-apparaten, die uw locatie gebruikt om bedrijfsmiddelen weer te geven.


Meer weten over onze oplossingen?

Nog vragen over ABAX en de oplossingen of op zoek naar vrijblijvend advies? Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op met u. Belt u ons liever meteen? Dat kan op: +32 2 715 25 55