ABAX Trailers en aanhangers

Online zicht op uw trailer of aanhanger zorgt voor gemoedsrust

Juist wat op een onbeheerde plek kan komen te staan, mobiel is en waardevol is met ABAX makkelijk in de gaten te houden. Dat voorkomt onaangename verrassingen als het weer nodig is.

ABAX EQ voor materieel is een belangrijke toevoeging voor bedrijven die trailers of aanhangers inzetten. Voorkom dat u mobiel materieel zoals een vrachtwagen trailer of aanhangers onverwacht met verlopen keuringen, onderhoud of vermissing te maken krijgen.

Vehicle inside a geofence

Alarmering middels geofencing

Ondersteun nacalculaties met de data dat een medewerker met een voertuig op locatie is geweest.

Heldere rapportages

Voor zowel bestuurders als wagenparkbeheerders zijn er overzichtelijke rapportages.

Terugvinden op een oververzichtelijke kaart

Zie wie met welk voertuig waar is op een overzichtelijke kaart. Met gereedschapsbeheer weet u zelfs welke tools er mee zijn.

ABAX EQ is het antwoord op optimaal beheer op afstand van mobiel materieel

Lange accuduur

Makkelijk in de praktijk

Als een chauffeur overschakelt op een ander voertuig, meldt hij zich simpelweg aan op een RFID-lezer in het voertuig of via onze app.

mann monterer sporing på tilhenger

Meer dan alleen aanhangers

Telematica als basis voor logistiek management

Als een logistiek een bedrijfskritisch onderdeel is in uw organisatie dan is ABAX de ideale partner. De hardware van ABAX gecombineerd met de intelligente data verzameling van en intergratie mogelijkheden maken ons tot de ultieme oplossing.


Bespaar

Zet het trailers en aanhangers efficiënt in en weet vooral wat hun status en locatie zijn. Met het juiste inzicht voorkomt u onnodige investeringen.

Gemoedsrust

Weet dat met een geofence u een bericht krijgt wanneer het uit het gebied gaat. Als signaal dat het op tijd vertrokken is of aangekomen maar ook kunnen ingrijpen als het onbedoeld verplaatst.

Makkelijke installatie

Door middel van een magneet of met een stalen kooi kan het makkelijk bevestigd worden. En door slim ontwerp ook nog flexibel in locatie op aanhanger op trailer.

Betrouwbaar

Wij geloven in de kwaliteit van onze hardware en daarom kunnen we ook een levenslange garantie bieden.
Daarnaast is onze infrastructuur solide zodat u altijd de gewenste informatie kan opvragen.


Meer weten over onze oplossing voor trailers en aanhangers?

Stuur ons een bericht met onderstaand formulier en we nemen contact op zodat we vrijblijvend onze oplossing voor de trailers en aanhangers kunnen toelichten gebaseerd op uw situatie. Liever direct bellen dat kan op: tel: +32 2 715 25 55