ABAX track-and-trace

Haal voordeel en automatiseer uw aanwezigheidsregistratie en mobiliteitsvergoeding

Met ABAX track-and-trace heeft u alle informatie om de dagelijkse administratie efficiënt uit te voeren. Zo kunt u o.a. de mobiliteitsvergoeding en checkinatwork efficiënt en conform de richtlijnen automatiseren met ABAX track-and-trace.

Prijzen

ABAX biedt meer dan alleen het traceren van voertuigen, machines en gereedschappen


Vereenvoudig de mobiliteitsvergoeding en bespaar dure administratieve uren door de mobiliteitsvergoeding met ABAX te automatiseren. Ook uw aanwezigheidsregistratie (CheckinatWork) kunnen wij voor u automatiseren zodat u gemakkelijk en conform de regelgeving blijft werken.

Mobiliteitsvergoeding

Geen papieren overzichten, handmatige administratie of meervoudige invoer: alle gegevens direct beschikbaar voor HR.

Checkinatwork

Overzichtelijk administreren en controle over de aanmeldingen op de werf. Minder zorgen over boetes en gemak voor uw medewerkers.

Tijdsregistratie

Met ABAX heeft u een moderne tool om bestede tijd bij projecten goed te monitoren voor nacalculatie of facturatie


track-and-trace zorgt ervoor dat uw processen op de werven feilloos gemonitord worden

Uw voordeel? Dat rekenen we graag samen met u uit in een persoonlijk gesprek.


Elektronische aanwezigheidsregistratie

Checkinatwork met ABAX

Wij bieden u verschillende oplossingen om te voldoen aan de wetgeving voor Checkinatwork. Ook onderaannemers kunnen van een aantal oplossingen gebruik maken. Aanmelden maken we heel makkelijk:

 • Via het voertuig met een ID reader
 • Via smartphone of tablet op de APP
 • Op de werf met een aanmeld unit
 • Vanuit thuis of kantoor online via de computer

Elektronische aanwezigheidsregistratie

Waarom kiezen voor Checkinatwork van ABAX

De aanwezigheidsregistratie werd in het leven geroepen ter bescherming van het welzijn van de werknemers. Dat mag natuurlijk niet leiden tot een extra last in administratie .Daarom maken onze oplossingen het makkelijk door:

 • geautomatiseerd aan te melden
 • inzichtelijke rapportages
 • conformiteit
Våre supportmedarbeidere kikker på en skjerm

Mobiliteit, vergoeding en automatiseren

Mobiliteitsvergoeding

Met de mobiliteitsvergoeding van ABAX, registreert u vlot u de rij- en werktijden van medewerkers alsook hun kilometers en dit conform de regelgeving. Binnen de rapportage mobiliteitsvergoeding wordt per individu berekend:

 • Hoe lang de rijtijd was
 • Welke afstand en naar welke werf men reed
 • De aanwezigheid op de werf
 • Of het om een chauffeur of passagier ging


U hoeft niet langer handmatig kilometers te registreren. Het RAM track-and-trace GPS systeem houdt het voor u bij. Dankzij de rapportage mobiliteitsvergoeding krijgt u automatisch een gedetailleerd rapport van de werkelijk afgelegde kilometers. U bespaart dus tijd én geld!

Mobiliteit, vergoeding en automatiseren

Wat is de mobiliteitsvergoeding?

De mobiliteitsvergoeding is een financiële tegemoetkoming voor verplaatsingskosten voor werknemers die werken in sectoren waar de werkplek niet vastligt. Denk aan arbeiders in de bouw, maar o.a. ook elektriciens en metaalarbeiders. Voor hun verplaatsingen krijgen ze een vergoeding waarvan de berekening is vastgelegd in een collectieve arbeidsovereenkomst (cao). Onderstaande sectoren komen ervoor in aanmerking:

 • PC 111 mobiliteitsvergoeding voor de sector Metaal-, Machine- en Elektrische Bouw
 • PC 124 mobiliteitsvergoeding voor de Bouwsector
 • PC 149 mobiliteitsvergoeding voor de Elektriciteit
 • PC 145 mobiliteitsvergoeding voor de Tuinbouw

Voor elke sector gelden er specifieke modaliteiten

In de bouw wordt bijvoorbeeld een onderscheid gemaakt tussen de mobiliteitsvergoeding voor chauffeurs en die voor passagiers.
Als werkgever bent u verplicht de verplaatsingen en de mobiliteitsvergoeding die eraan vasthangen bij te houden.


Het manueel bijhouden van de kilometerregistratie van uw werknemers is een behoorlijk tijdrovende en arbeidsintensieve klus. En dan hebben we het nog niet over de onnauwkeurigheden die erin kunnen sluipen. Wie kiest voor automatische kilometer- en ritregistratie met ABAX track-and-trace, is meteen van alle kopzorgen verlost. Inmiddels maken al meer dan duizend klanten dankbaar gebruik van onze handige mobiliteitsvergoedingsmodule, die in realtime alle kilometergegevens registreert en automatisch in een handig overzicht giet, die u vervolgens gemakkelijk kunt exporteren (bijv. naar Excel) om te koppelen aan uw Sociaal Secretariaat of ERP.


ABAX-SaaS solution

Veilig in de cloud of naar eigen ERP

Bekijk al de dagelijkse statistieken gemakkelijk vanaf elke locatie dit u wilt. Onze Software as a Service betekent dat u altijd en overal bij uw gegevens kunt. En wilt u de data doorzetten naar eigen systemen in uw organisatie bekijk dan eens de mogelijkheden die er zijn om dataconnecties te maken met ons direct of via gerenommeerde partners

Lees meer over onze connecties

Meer weten over onze track-and-trace oplossingen?

Stuur ons een bericht met onderstaand formulier en we nemen contact op zodat we vrijblijvend onze oplossing voor track-and-trace kunnen toelichten gebaseerd op uw eigen situatie. Liever direct bellen dat kan op tel: 027152555