ABAX track-and-trace

Automatiseer aanwezigheidsregistratie en mobiliteitsvergoeding

Met ABAX track-and-trace heeft u alle informatie om de dagelijkse administratie efficiënt uit te voeren. Zo kunt u de mobiliteitsvergoeding en checkinatwork (CIAW) efficiënt en conform de richtlijnen automatiseren. Daarnaast bieden we alle tools voor modern online fleet en asset management.

Vereenvoudig dagelijkse taken en bespaar dure administratieve uren door de mobiliteitsvergoeding te automatiseren. Ook uw aanwezigheidsregistratie (CheckinatWork) kunnen wij automatiseren zodat u gemakkelijk en conform de regelgeving blijft werken.

Mobiliteitsvergoeding

Geen papieren overzichten, handmatige administratie of meervoudige invoer: alle gegevens direct beschikbaar voor HR.

Checkinatwork

Overzichtelijk administreren en controle over de aanmeldingen op de werf. Minder zorgen over boetes en gemak voor uw medewerkers.

Fleet management

Weet altijd waar al uw voertuigen en bedrijfsmiddelen zijn. Alles overzichtelijk op een kaart plus gedetailleerde informatie.


ABAX track-and-trace laat uw processen feilloos monitoren

Wij laten u graag zien waarom onze oplossing zoveel voordelen voor u heeft


Checkinatwork met ABAX

Wij bieden u verschillende oplossingen om te voldoen aan de wetgeving voor Checkinatwork. Ook onderaannemers kunnen van een aantal oplossingen gebruik maken. Aanmelden maken we heel makkelijk:

  • Via het voertuig met een ID reader
  • Via smartphone of tablet op de APP
  • Op de werf met een aanmeld unit
  • Vanuit thuis of kantoor online via de computer

Mobiliteitsvergoeding

Met de mobiliteitsvergoeding van ABAX, registreert u vlot u de rij- en werktijden van medewerkers alsook hun kilometers en dit conform de regelgeving. Binnen de rapportage mobiliteitsvergoeding wordt per individu berekend:

  • Hoe lang de rijtijd was
  • Welke afstand en naar welke werf men reed
  • De aanwezigheid op de werf
  • Of het om een chauffeur of passagier ging

Voor elke sector gelden er specifieke modaliteiten

In de bouw wordt bijvoorbeeld een onderscheid gemaakt tussen de mobiliteitsvergoeding voor chauffeurs en die voor passagiers. Als werkgever bent u verplicht de verplaatsingen en de mobiliteitsvergoeding die eraan vast hangen bij te houden.


Het manueel bijhouden van de kilometerregistratie van uw werknemers is een behoorlijk tijdrovende en arbeidsintensieve klus. En dan hebben we het nog niet over de onnauwkeurigheden die erin kunnen sluipen. Wie kiest voor automatische kilometer- en ritregistratie met ABAX track-and-trace, is meteen van alle kopzorgen verlost. Inmiddels maken al meer dan duizend klanten dankbaar gebruik van onze handige mobiliteitsvergoedingsmodule, die in realtime alle kilometergegevens registreert en automatisch in een handig overzicht giet, die u vervolgens gemakkelijk kunt exporteren (bijv. naar Excel) om te koppelen aan uw Sociaal Secretariaat of ERP.

Meer weten over onze track-and-trace oplossingen?

Stuur ons een bericht met onderstaand formulier en we nemen contact op zodat we vrijblijvend onze oplossing voor track-and-trace kunnen toelichten gebaseerd op uw eigen situatie. Liever direct bellen dat kan op tel: 027152555