ABAX Rittenregistratie

Geautomatiseerde rittenregistratie voor uw wagenpark bespaart veel tijd en moeite

Met ABAX rittenregistratie heeft u automatisch een volledig overzicht van alle ritten. Zet deze in voor goed inzicht in privé en werk ritten of werk en rusttijden. De combinatie van ABAX hard- en software maakt voor ieder KMO en grootbedrijf een geschikte oplossing.

Ontdek de mogelijkhedenBekijk de video1:05 min

Goed inzicht in ritten en flexibel in gebruik


Automatisch gegenereerde rapporten geven u een gedetailleerd overzicht van het aantal ritten en de gereden kilometers, tijden en of het privé of zakelijk is. Voorkom menselijke fouten bij de registratie maar behoud de flexibiliteit om informatie aan te vullen. Aangevuld met gegevens over rijgedrag heeft u een sterke oplossing om goed inzicht en beheer op uw wagenpark te houden.

Rittenregistratie ABAX

Rittenregistratie

Voor bestuurders van voertuigen is het ideaal een goed overzicht te hebben van de gereden ritten zonder handmatige administratie.

Rijgedrag rapportages

Rijgedrag

Zijn duurzaamheid en reputatie belangrijk dan is rijgedrag een onmisbaar gegeven om inzicht en controle te hebben over het wagenpark

wagenparkbeheer bij ABAX

Wagenparkbeheer

Met één en dezelfde gebruikersinterface kunt u gemakkelijk rapportages zien over rijgedrag, kilometerstanden en aankomend onderhoud en nog veel meer details.


Internet of Things en het verbonden zijn door middel van data hoort bij onze tijd dat is geen verrassing. Wat je ermee kan doen wel.


Uitstekend hulpmiddel

Inzicht en gemak voor medewerkers

  • Geautomatiseerd aansluitende rittenregistratie bijhouden
  • inzicht in gereden kilometers, brandstofverbruik
  • Verzorgd aanleveren kilometerdeclaratie
  • Gemotiveerd beter rijden met de rijgedrag score

Beter beheer wagenpark

Controle over het wagenpark en kosten

De rittenregistratie van ABAX verhoog de transparantie over de gemaakte ritten en vereenvoudigd de vloot administratie. U heeft bijvoorbeeld inzicht in de kilometerstanden waardoor wagens efficiënter ingezet kunnen worden afhankelijk van de leasecontracten. Ook ondersteunt het de bewijslast voor gewerkte uren bij uw klanten op locatie.

wagenparkbeheer bij ABAX


Privacy, veilig en betrouwbaar

Geaccepteerde technologie

Met een scala aan opties en een betaalbare maandelijkse prijs, kunt u genieten van alle voordelen van een krachtige oplossing voor het volgen van uw wagenpark. Daarbij is het ook goed te weten dat onze diensten en data conform de richtlijnen van de GDPR/AVG zijn en dat we een groot belang hechten aan de data veiligheid.


ABAX6s-GPStracker
ABAX6-USB

Installatie hardware

Eenvoudig op ieder voertuig te monteren

Onze units laten zich eenvoudig installeren, dus u heeft de mogelijkheid kosten te besparen door zelf te installeren. Wij hebben het volste vertrouwen in onze hardware en geven daarom ook levenslange garantie op de unit.

Toekomst besteding betekent bij ABAX dat de hardware gereed is voor de nieuwste mobiele netwerken. Zo is ombouwen van uw gehele wagenpark niet aan de orde en blijft alles werken zoals u gewend bent.


ABAX-SaaS solution

Veilig in de cloud of naar eigen ERP

Bekijk al uw ritten en dagelijkse statistieken gemakkelijk vanaf elke locatie dit u wilt. Onze Software as a Service betekent dat u altijd en overal bij uw gegevens kunt. En wilt u de data doorzetten naar eigen systemen in uw organisatie bekijk dan eens de mogelijkheden die er zijn om dataconnecties te maken met ons direct of via gerenommeerde partners

Lees meer over onze connecties

Meer weten over onze rittenregistratie?

Stuur ons een bericht met onderstaand formulier en we nemen contact op zodat we vrijblijvend onze oplossing voor rittenregistratie kunnen toelichten gebaseerd op uw situatie. Liever direct bellen dat kan op: Tel: +32 2 715 25 55