ABAX Rittenregistratie

Bespaar tijd en moeite, automatiseer de rittenregistratie van uw wagenpark

ABAX rittenregistratie houdt een overzicht bij van alle ritten van uw bedrijfsvoertuigen - en dat volledig automatisch. Zo krijgt u inzicht in alle privé- en werkritten of werk- en rusttijden, en ook de kilometerregistratie houden we voor u bij. Onze software koppelt u bovendien eenvoudig aan uw bestaande systeem.

bereken uw prijsBekijk de video1:05 min

Overzichtelijke rittenadministratie = efficiënt fleetmanagement


Wat u van onze automatische rapporten mag verwachten? Een gedetailleerd overzicht van het aantal ritten en de gereden kilometers en tijden - zowel privé als zakelijk. Zo voorkomt u menselijke schoonheidsfoutjes bij de ritten- en kilometerregistratie, maar behoudt u tegelijk de mogelijkheid om informatie aan te vullen waar nodig. Deze data geven u een scherp inzicht in het rijgedrag, waardoor u uw wagens efficiënter kan inzetten.

Rittenadministratie in een handomdraai

Voor bestuurders van voertuigen is het ideaal een goed overzicht te hebben van de gereden ritten zonder handmatige administratie.

Rijgedrag rapportages

Rijstijlanalyse voor duurzame keuzes

Vindt uw organisatie - net als wij - duurzaamheid en ecologie van het hoogste belang? Inzicht in het rijgedrag zorgt ervoor dat u er beter op kunt inspelen. U maakt uw bestuurders bewust van de impact van hun rijstijl én geeft ze tips om ‘m te verbeteren.

lees meer.

wagenparkbeheer bij ABAX

Eén overzichtelijke interface

Uw rapportages, kilometerregistratie, aankomend onderhoud en meer zitten allemaal in hetzelfde pakket. Eén gebruikersinterface voor alles! Makkelijker kan niet.

lees meer.


Verbondenheid door middel van data is vandaag niets nieuw meer. Maar wat je allemaal met die data kunt, is nog altijd verrassend.

Zelf ontdekken?


Hulpmiddel voor bestuurders

Groot gemak voor uw medewerkers

  • Aansluitende rittenregistratie wordt automatisch bijgehouden
  • Inzicht in zakelijke kilometers en brandstofverbruik
  • Kilometerregistratie verzorgd aangeleverd
  • Motivatie om beter te rijden dankzij de rijgedrag-score

Efficiënt voor de fleetmanager

Overzicht en controle over kosten

Een eenvoudigere rittenadministratie: dat is het doel van ABAX ritten- en kilometerregistratie. Dat doen we niet alleen door de volledige registratie te automatiseren, maar ook door ze transparant te rapporteren. Zo krijgt u een snel inzicht in uw zakelijke kilometers en kunt u bedrijfswagens efficiënt afstemmen op de leaseafspraken zoals kilometers. En dat bespaart kosten! Ook over de gewerkte uren bij een klant op locatie blijft u altijd een goed overzicht bewaren - bijzonder nuttig in geval van discussie.

wagenparkbeheer bij ABAX

Garantie op privacy en veiligheid

Betrouwbare technologie

Behalve een betaalbare en allesomvattende oplossing voor een efficiënt fleetmanagement is ons systeem ook helemaal conform de richtlijnen van de GDPR/AVG. Dataveiligheid is voor ons essentieel! In ons platform bieden we de optie om privéritten te verbergen voor derden, zodat enkel de zakelijke ritten in detail benoemd worden.


ABAX6s-GPStracker
ABAX6-USB

Eenvoudige installatie

Makkelijk in uw voertuigen te monteren

Onze units installeren is zo simpel dat u het gerust zelf kunt doen - u bespaart er zelfs kosten mee. Op iedere unit geven we u een levenslange garantie. En de hardware is bovendien toekomstbestendig! We zijn aangepast aan de nieuwste mobiele netwerken, dus geen zorg dat straks het wagenpark naar nieuwe hardware omgebouwd moet worden. Alles blijft werken zoals u gewend bent. Door onze jarenlange ervaring en het ruime aanbod aan sectoren dat we bedienen, voorzien we voor elke organisatie een systeem op maat.


ABAX-SaaS solution

Uw data, altijd en overal

Uw ritten en dagelijkse statistieken op eender welk moment en op elke locatie bekijken? Dat kan dankzij onze SaaS-oplossing (Software as a Service). Dat wil zeggen: u kunt overal en altijd uw gegevens checken, veilig in de cloud. En u kunt ze doorzetten naar uw eigen ERP-systeem. Voor dataconnectie bieden zowel wij als onze partners u verscheidene API's aan.

Meer over onze dataconnecties

Meer weten over onze rittenregistratie?

Nog vragen over ABAX Rittenregistratie of op zoek naar vrijblijvend advies? Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op met u. Belt u ons liever meteen? Dat kan op: +32 2 715 25 55