ABAX Fleet management

Efficiënt uw wagenpark beheren

Professioneel beheer van het wagenpark zonder dure consultants. Onze software en gps tracking maken u een slimme fleet manager. Stuur collega-bestuurders aan in planning en rijgedrag en rapporteer gedegen aan uw management. 

De kosten van bedrijfsvoertuigen blijven stijgen. Daarom is een efficiënt fleet management belangrijker dan ooit. Onze oplossing: een systeem dat u een compleet overzicht biedt over de inzet, locaties onderhoud en het individuele voertuiggebruik. Zo krijgt u een idee van alle kosten per voertuig, ook degene die anders verborgen blijven.

Rittenregistratie

Onze gedetailleerde registratie maakt het handmatig bijhouden van ritten onnodig. Het verloopt automatisch, tijdbesparend en foutloos. Ideaal voor elke bestuurder!

Lees meer...

Persoonsregistratie

Heeft uw organisatie meerdere deelwagens? Dan komt ABAX persoonsregistratie handig van pas. Zo weet u altijd wie met welk voertuig rijdt.

Lees meer...

Rijstijlanalyse

Vindt uw organisatie - net als wij - duurzaamheid en ecologie van het hoogste belang? Inzicht in het rijgedrag zorgt ervoor dat u er beter op kunt inspelen. U maakt uw bestuurders bewust van de impact van hun rijstijl én geeft ze tips om ‘m te verbeteren.

Lees meer...


Hoe ABAX Fleet Management uw efficiency verbeterd?

Wij laten u graag zien waarom onze oplossing zoveel voordelen voor u heeft


Planning optimaliseren met de kaartfunctie

Optimaliseer gebruik en inzet van voertuigen in het hele wagenpark. Krijg een volledig overzicht van de locaties van alle voertuigen en machines in één en dezelfde digitale kaart.

Overzichtelijk in dashboards

Het wagenpark van een bedrijf beheren is tijdrovend en kostenintensief. Er zijn veel factoren die je wagenpark en de kosten ervan kunnen beïnvloeden. Bij ABAX vind je alles overzichtelijk terug in handige dashboards.

Stimuleer beter rijgedrag

Naast de kosten die u bespaart op brandstof en onderhoud lopen uw werknemers ook minder kans op ongevallen. Bovendien gaat uw wagenpark langer mee, wat het ook een milieuvriendelijke keuze maakt.

Lees meer over ABAX rijgedrag

Overzicht voor u en de chauffeurs

Een gedetailleerd overzicht van het aantal ritten en de gereden kilometers en tijden - zowel privé als zakelijk. Zo voorkomt u menselijke schoonheidsfoutjes bij de ritten- en kilometerregistratie, maar behoudt u tegelijk de mogelijkheid om informatie aan te vullen waar nodig.

Lees meer over onze ABAX Admin App en ABAX Driver App

ABAX Hardware is eenvoudig te installeren

U kunt onze unit eenvoudig zelf installeren in slechts 10 minuten, zonder dat u speciale apparatuur nodig heeft. Als je vragen hebt of uitdagingen tegenkomt, is onze klantenservice op alle uren van de dag beschikbaar. Als er iets mis is met het apparaat, vervangen we het gratis, want op al onze hardware zit standaard levenslange garantie. 

Meer weten over ons fleetmanagement?

Nog vragen over ABAX Rittenregistratie stuur ons een bericht en we nemen spoedig contact op met u.
Belt u ons liever meteen? Dat kan op: 020 78 20 300