ABAX Bouw en Infra

Het telematica platform dat u werk uit handen neemt

Als professional moet u een hoop gegevens bijhouden. De aanwezigheid van uw werknemers per werf, hun werkuren en kilometers - en soms moet het ook nog handmatig verwerkt worden. Bovendien gebruikt uw personeel een groot aantal gedeelde materialen, voertuigen en gereedschappen. Dat zorgt ervoor dat niet alles altijd op z’n juiste plek belandt na de werkuren. Daarom bieden we u een softwarepakket en gps trackers voor tracking van uw materieel, personeel én voertuigen.

Connecteer uw waardevolle assets, win aan efficiëntie en realiseer besparingen


De behoefte aan informatie over positie en status van assets in de bouwsector neemt toe. En dat is niet gek, aangezien de administratie een hoop tijd in beslag neemt. Dat gaat van de voertuigen tot het materieel en gereedschap tot uw werknemers en zelfs onderaannemers op de werf. U krijgt in een handomdraai een overzicht over locatie, gereden kilometers, stilstand en aanwezigheid. Gegevens die u later handig kunt gebruiken, onder andere voor rijstijlanalyse of de nacalculatie van uren en kilometervergoedingen.

Onderhoud en beveiliging

Met een digitaal hekwerk (geofence) kunt u melding krijgen als een asset deze verlaat. Maar ook hebben we rapportage mogelijkheden over alles in een geofence.

Meer over Materiaalbeheer

Project- en personeelsbeheer

Verzamel informatie die u later handig kunt gebruiken voor onder andere rijstijlanalyse of de nacalculatie van uren en mobiliteitsvergoedingen. 

ABAX Track-and-trace

Overzichtelijk rapporteren

Niet meer zoeken en bellen waar iets is want, alles staat overzichtelijk op een kaart. En met onderhoudsrapporten en status rapportages weet u problemen voor te zijn.

Lees meer over ABAX Access


Telematica voor de bouwsector

Producten die passen bij uw behoeften

Met het ABAX Access geven wij antwoord op de toenemende vraag om tracking van voertuigen, materieel, gereedschappen. Gebruikersvriendelijk, transparant en duidelijk in alles; hardware die er bij zit, de beschikbare applicaties voor mobiel en desktop en de maandelijkse kosten.

  • Volg klein gereedschap met Bluetooth-tracking
  • Volg ook machines met telematica af fabriek
  • Gebruikersvriendelijk online platform
  • Geofence die u bericht als assets een gebied verlaten


Enkele klanten die al hun materieel en gereedschappen met ABAX volgen:

POLYDAK: Een partnership is pas succesvol wanneer beide partners gelijke waarden dragen. Als industrie specialisten met focus op expertise, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid werken we al meer dan 20 jaar samen.

Lees meer over hun ervaringen met ABAX

Meer weten over onze oplossingen?

Stuur ons een bericht met onderstaand formulier en we nemen contact op zodat we vrijblijvend onze oplossingen kunnen toelichten gebaseerd op uw situatie. Liever direct bellen dat kan op: tel: 02-715 25 55