ABAX Bouw en Infra

Slim en praktisch digitaliseren in de Bouw en Infra

Professionals in de bouw en infra sector hebben een totaal pakket nodig dat betrouwbaar inzicht geeft in de locatie en status van hun voertuigen, materieel en gereedschappen. Maak kennis met de bedrijfsvoering van de toekomst en verken de oplossingen in wat wij bij ABAX 'simply connected' noemen.

Dit is het moment waarop techniek voor u gaat werken.


Met het ABAX Access pakket geven wij antwoord op de toenemende vraag om tracking van voertuigen, materieel, gereedschappen. Gebruikersvriendelijk, transparant en duidelijk in alles; hardware die er bij zit, de beschikbare applicaties voor mobiel en desktop en de maandelijkse kosten.

Realtime inzicht

Besteed minder tijd aan het zoeken en nabellen. Alles staat op een overzichtelijke kaart en met de aanvullende gegevens kunt u voorkomen dat onderhoud op een ongelukkig moment komt.

Hardware voor groot en klein

Onze units installeren is zo simpel dat u het gerust zelf kunt doen - u bespaart er zelfs kosten mee. We hebben units voor groot materieel en voor klein gereedschap.  

Handige Rapporten

Niet meer verzamelen van gegevens uit diverse bronnen maar, alles overzichtelijk in dashboards en rapportages


Voertuigen en materieel

Ondersteund de planning en verbeter de dagelijkse inzet

Met ABAX wagenparkbeheer heeft u als verantwoordelijke over het wagenpark de informatie om dagelijkse taken efficiënt uit te voeren. Rapporteer middels slimme dashboards naar management en stuur de bestuurders aan op diverse onderdelen zoals planning, rijgedrag, stationair draaien en inzet van voertuigen.


Belangrijke gereedschappen altijd zichtbaar

Weten dat je het juiste materieel en gereedschap in de buurt hebt

De kosten voor verloren materieel en gereedschappen kunnen jaarlijks fors oplopen evenals de tijd die besteed wordt aan het zoeken ervan. We helpen bij het lokaliseren en beheren van gereedschappen door slim gebruik te maken van ons IoT netwerk en overzichtelijke dashboards. U kunt bedrijfskritisch gereedschap makkelijk beheren en optimaal inzetten voor de dagelijkse werkzaamheden.


Veilig achter een digitaal hek

Met een Geofence heeft altijd een gerust gevoel

Niet alles wat u in de organisatie hebt aan materieel is in dagelijks gebruik. Soms is het langer uit het zicht tot het weer eens nodig is. Of wordt er ook buiten werktijd gebruik van gemaakt. Met ABAX EQ kunt u Materieel zoals een aanhanger volgen en zelfs veilig in een geofence zetten. Zo houd u zicht op uw eigendommen en kunt u onbezorgd met de dagelijkse werkzaamheden aan de slag.


Een partnership is pas succesvol wanneer beide partners gelijke waarden dragen

Als industrie specialisten met focus op expertise, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid werken we al meer dan 20 jaar samen. LEES MEER

Een partner die past bij uw strategie

Duurzaamheid is niet tijdelijk

  • ABAX is een solide organisatie met kennis van de bouw en infra sector.
  • Oplossingen die bijdragen aan uw 'groene' doelstellingen zoals CO2 rapportages
  • Professionals die samen met u waarde creëren
  • Praktische connecties en integraties met partners zoals machineleveranciers
  • 24/7 klantenservice en levenslange garantie op hardware
  • Milieubewuste en op duurzaamheid gerichte organisatie

Start eenvoudig met een volledig pakket | ABAX Access

Met ABAX Access bieden we u een makkelijke opstap om als professionele organisatie in de bouw en infra te starten of naast bestaande telematica te zetten. U ontvangt een MINI2 tracker en een ABAX6s unit voor een voertuig. Naast de hardware krijgt u toegang tot alle opties in de online applicatie. Wij nemen u mee en laten alle mogelijkheden zien en gebruiken voor uw eigen onderneming. Informeer vrijblijvend en start vandaag nog met slim en digitaal werken.

ABAX Access Informatie

Mini-tooltracker

ABAX MINI

Handgereedschap

ABAX MINI een van de kleinste volgapparaatjes in de sector is speciaal ontwikkeld voor het volgen van kleinere objecten.

Lees meer

ABAX GPS Unit

Tracking en rapportering voor auto's en machines

ABAX units kunnen zowel op voertuigen als op machines en gereedschap worden gebruikt. Gemakkelijk in te bouwen en met levenslange garantie.

Lees meer

ABAX Dashboards en rapportage

Alles op de desktop en app

Houd controle over uw machines en gereedschappen, zelfs als u niet op kantoor bent, met onze mobiele app, voor Apple- en Android-apparaten, die uw locatie gebruikt om bedrijfsmiddelen weer te geven.


Meer weten over onze oplossingen?

Stuur ons een bericht met onderstaand formulier en we nemen contact op zodat we vrijblijvend onze oplossingen kunnen toelichten gebaseerd op uw situatie. Liever direct bellen dat kan op: tel: +32 2 715 25 55