ABAX Partners

Langdurige relaties die uw organisatie toekomstbestendig maken

ABAX is overtuigd van de kracht van samenwerking met partners. Onze partners bieden de ultieme oplossing door hun branche-specifieke kennis en op maat gemaakte dienstverlening te combineren met onze oplossingen.

Waarom partner worden bij ABAX?

Met diverse Partner opties bij ABAX ondersteunen wij onze partners in het uitbreiden en versterken van hun propositie in de markt. Hierdoor kunt u ook uw dienstverlening klantgerichter, voordeliger, sneller en goed geborgd aanbieden.
De samenwerking is erop gericht om samen succesvol te zijn een gezamenlijke meerwaarde te bieden. Met een sterke focus op de ontwikkeling van geavanceerde technologie in de IoT versterkt door krachtige partnerschappen, bieden wij onze klanten het beste van het beste.

  • Verhoog uw omzet met aanvullende diensten
  • Ontwikkel duurzame groeimogelijkheden
  • Creëer marktdifferentiatie
  • Versterk uw Go-to Market-propositie
  • Partnermanager lokaal voor onboarding
  • Marketing support
  • Technische ondersteuning 24/7
  • Levenslange garantie op alle producten

Partners

HITACHI

ABAX systemen voor geïnstalleerd in nieuwe Hitachi-machines tot 8 ton. Tevens is er ABAX Smart Connect voor de grote machines van Hitachi

ZEGO

Haal het beste uit twee werelden met de samenwerking van ABAX en de flexibele wagenparkverzekering van Zego.

BUILD SOFTWARE

Build software combineert hun ICT oplossingen met de IoT van track-and-trace binnen ABAX. Dit geeft hun de mogelijkheid oplossingen met meerwaarde te bieden in de Bouw, Infra en Installatie.

PARKD

Parkd combineert hun slimme parkeersoftware met de track-and-trace telematica oplossing van ABAX. Parkd start, stopt en betaalt automatisch de parkeersessies van uw wagenpark. 

KPD CONSTRUCTION SOFTWARE

KPD is de ERP software aanbieder voor algemene bouw, renovatie, wegenbouw, installatie & aanverwante sectoren. Hun business intelligence oplossing wordt verrijkt met data uit de ABAX track-and-trace oplossing

CONFEDERATIE BOUW

De Confederatie Bouw adviseert, informeert, verdedigt en vertegenwoordigt alle Belgische bouwbedrijven. Van éénmanszaken tot grote bedrijven.

Ook de kracht van samenwerking ervaren?