ABAX logistiek en transport

Slimme tracking oplossingen voor organisaties in logistiek en transport

Telematica in logistiek en transport is tegenwoordig niet langer one size fits all, dus uw organisatie heeft een afgestemde IoT oplossing nodig die ook mee gaat in de ontwikkelingen van uw organisatie. ABAX heeft de technologie, de software en de partners om afgestemde oplossingen te bieden voor grote en kleine in de logistiek en transport

Bij ABAX geven we een oplossing, data verzamelen is slechts het begin.


Of u nu eigenaar bent van een transportbedrijf of ermee samenwerkt, de voordelen van het verzamelen van data zijn talrijk. Het kan echter een uitdaging zijn om een ​​succesvol systeem te intergreren zodra de apparaten in de wagens zijn geïnstalleerd. 

Realtime inzicht

Verbeter de klantenservice door het delen van vertrek- en aankomsttijden. Optimaliseer routes zodat u optimaal uw klanten kunt bedienen.

Slimme hardware

Onze units installeren is zo simpel dat u het gerust zelf kunt doen - u bespaart er zelfs kosten mee. Op iedere unit geven we u een levenslange garantie. 

Klantenservice verhogen

Besteed minder tijd aan het nabellen van chauffeurs voor updates. ABAX biedt een overzichtelijke kaart met hierop al uw voertuigen met gewenste details.


Overwin geringe marges en sterke concurrentie

Breng kosten omlaag en verbeter dagelijkse inzet van transporten

ABAX geeft u realtime inzicht in de logistieke keten. Zo houdt u een essentieel overzicht over uw bedrijfsproces en krijgt u de mogelijkheid kosten te reduceren.

 • Inzicht in rijgedrag
 • Efficiënt routes plannen
 • Ritten- en kilometerregistraties geautomatiseerd
 • Stilstand in kaart brengen
 • Inzicht in onderhoudsintervallen en tijdige alarmering

Duurzamer vervoeren

Weten dat je werkt aan duurzame logistiek

Voor een toenemend aantal bedrijven is duurzaamheid van hun bedrijfsvoering een thema, al of niet ingegeven door de vraag van klanten of strengere normen van overheden.

Met inzicht en advies over de rijstijl kunnen chauffeurs zuiniger rijden en dat heeft een gunstig effect op de CO2 uitstoot. Beter kunnen plannen (real time) zorgt voor een optimale inzet van het wagenpark en voorkomt bijvoorbeeld onnodig leeg- en omrijden.Er is meer dan hardware en software

voordelen die horen bij ABAX

 • Een solide organisatie met kennis en kunde
 • Professionals die samen met u waarde voor uw klanten creëren
 • Open API om te koppelen aan eigen systemen
 • Praktische connecties met partners zoals machineleveranciers
 • 24/7 klantenservice in uw eigen taal
 • Ecologische aandacht bij de producten en productie
 • Milieubewuste en op duurzaamheid gerichte organisatie

Start eenvoudig met een volledig pakket | ABAX Access

Met ABAX Access bieden we u een makkelijke weg naar digitalisatie. U ontvangt een mini tracker voor op een machine of gereedschap en een ABAX 6s GPS unit voor een voertuig. Naast de hardware krijgt u toegang tot alle opties in de online applicatie waarin u alle mogelijkheden kunt zien en uw eigen assets kunt opgeven. Informeer vrijblijvend naar de prijs en start vandaag nog met slim en digitaal werken.

Direct ABAX Access aanvragen

Mini-tooltracker

ABAX MINI

Handgereedschap

ABAX MINI een van de kleinste volgapparaatjes in de sector is speciaal ontwikkeld voor het volgen van kleinere objecten.

Lees meer

ABAX GPS Unit

Tracking en rapportering voor auto's en machines

ABAX units kunnen zowel op voertuigen als op machines en gereedschap worden gebruikt. Gemakkelijk in te bouwen en met levenslange garantie.

Lees meer

ABAX Dashboards en rapportage

Alles op de desktop

Houd controle over uw machines en gereedschappen, zelfs als u niet op kantoor bent, met onze mobiele app, voor Apple- en Android-apparaten, die uw locatie gebruikt om bedrijfsmiddelen weer te geven.

Meer weten over onze oplossingen?

Nog vragen over ABAX en de oplossingen voor de transport en logistiek of op zoek naar vrijblijvend advies? Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op met u. Belt u ons liever meteen? Dat kan op: +32 2 715 25 55